Šiai dienai ypač tiktų posakis, kad jei nori prajuokinti Dievą, papasakok jam savo planus. Tai laikas kai tiek jūsų, tiek ir aplinkinių sumanymai bei ketinimai gali keistis. Jus gali stebinti netikėta informacija, situacijos ir įvykiai. Šią dieną lanksčiau priimkite ir kitokią nuomonę, būkite pasiruošę koreguoti savo planus. Diena netikėtu vėjo gūsiu į jūsų gyvenimą gali įnešti permainų. Kas ras įdomų darbo pasiūlymą, o ko laukia ir netikėta įdomi pažintis. Palanku būtų šią dieną pabūti dėmesingu savo gyvenimo stebėtoju, matyti, kurios durys užsidarinėja, o kurios naujai atsiveria ir lanksčiai reaguoti į besikeičiančias situacijas.

Tai metas, kai netikėta mintis gali užvesti ant teisingo kelio. Tai diena, kai kai kuriuos aplankys mūza, netikėtai galėsite atskleisti kūrybines galias.

Sėkmingas ženklas: netikėtas geras pasiūlymas.
Nepalankus ženklas: skubėti kelyje.
Sėkmingos spalvos: melsva, vyšninė, mėlyna.
Sėkmę pritraukiantys mineralai: žydras topazas, granatas, lazuritas.
Dienos sėkmingi skaičiai: 2, 8, 9.
Stiprios energijos: Mėnulio, Neptūno, Urano.

Geros dienos jums linki astrologė Lolita Žukienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją