V. Žymantaitės ir Deivido Statausko santykiai prasidėjo prieš septynerius metus, kai jie suprato, jog atskirai būti nebegali, o meilė stipresnė už viską. Tačiau dar besiruošiant šiai šventei pora turėjo išspręsti ne vieną klausimą.

Deividas po vestuvių pasirinko mylimosios pavardę ir taip išreiškė pagarbą jos šeimai, kuri tapo itin artima ir jam. „Jis pasirinko mano pavardę ir tapo Deividu Žymantu. Tiesą sakant, iš pradžių buvo sunku nuspręsti, kieno pavardę rinksimės, bet daugiausiai bendraujame su mano šeima ir vyras ne kartą sakė, kad jie tapo ir jo šeima.

Žinoma, iš jo šeimos pusės galbūt ir buvo kokių nors nuoskaudų, bet tai buvo mūsų abiejų sprendimas“, – paaiškino modeliu dirbanti mergina.

Ji prisimena, jog judviejų su vyru keliai susikirto dar besimokant Lietuvos kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų ugdymo centre. Tuomet iš kitos kurčiųjų mokyklos čia persikėlė mokytis Deividas ir nors vos tik jiems susitikus gimė meilė iš pirmo žvilgsnio, porai teko ne vienas ugningus charakterius užgrūdinęs išbandymas.

„Pirmiausiai galbūt jis mane pastebėjo. Tačiau per visą tą laiką abu turėjome ir kitus santykius, bendravimas vis nutrūkdavo, kol galiausiai subrendome tam, pajautėme tarpusavio ryšį ir meilę.

Jau sunku ir suskaičiuoti, kiek laiko mes esame pažįstami, bet kaip pora esame septynerius metus, per kuriuos visko buvo“, – prisiminė profesionali sportininkė.

Paklausta, ką labiausiai vertina savo vyro charakteryje, Vaiva sako, kad rūpestingumą ir abipusę jų meilę. „Jei tik kokia nelaimė, mes vienas kitam visada pagelbėsime. Tiesiog ir džiaugsme, ir varge visada esame kartu.

Abu esame valdingi, bet per tą laiką tikrai apsigludinome ir dabar yra daug lengviau nei iš pradžių. Nebėra tų konfliktų ir mokame prisitaikyti vienas prie kito. Tai, manau, labai svarbu. Nesame tobuli, bet stengiamės vienas dėl kito“, – DELFI pasakojo ji.

Šeštadienį susituokę Vilniaus santuokų rūmuose šventę draugams jiedu ketina iškelti kitais metais. Tiesa, ir medaus mėnesio kelionė kol kas nėra iki galo suplanuota, nors ji tikrai numatyta poros planuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)