Taigi istorija tokia, kad vienoje feisbuko grupėje (neviešinsiu pavadinimo ir nedarysiu jai reklamos) atsirado mergina, kuri parašė, kad, kaip supratau, ją vieno žinomo influencerio mergina kaltina, kad ji nuviliojo iš jos tą vaikiną ir pan. Nelabai man tai buvo įdomu, pačioje pabaigoje žinutės parašė, kad kam reikia įrodymų, susirašinėjimų, jog ji nepilnametė, 15 metų ir pasiūlė visiems tos merginos, jei tai tiesa, penkiolikmetės erotinių nuotraukų ir vaizdo įrašą tiems, kas susisieks privačia žinute.

Per pusę valandos jau gal buvo apie 600 komentarų, kad atsiųstų tas erotines fotografijas ir vaizdo įrašą į privačias žinutes, taip pat atsirado vienas, kuris pasidalino ta gauta erotine nuotrauka komentaruose. Toje nuotraukoje matoma apnuoginta merginos krūtinė, tik nesimatė veido. Apie tokį pažeidimą pranešiau grupės administracijai, įrašas buvo pašalintas, bet turbūt dėl tos nuotraukos, o ne mano pranešimo.

Atrodė, kad jau ir baigėsi tas nepilnametės erotine nuotrauka ir vaizdo įrašu dalinimasis, bet po valandos atsirado dar pora veikėjų, prašančių arba jau siūlančių tas nuotraukas. Pranešiau vėl grupės administracijai, bet jokios naudos nebuvo, niekas nieko nedarė.

Taigi, per porą valandų, nepilnametės erotine nuotrauka ir vaizdo įrašu pasidalino gal apie 300 žmonių, jei ne daugiau, o pamatė tūkstantis, jei ne daugiau.. Liūdniausia buvo tai, kad, atrodo, jau suaugusios, pilnametės merginos irgi prašė atsiųsti tas nuotraukas ir vaizdo įrašą. Pabrėžiu, merginos prašė atsiųsti nepilnametės merginos erotinių nuotraukų, ar tai išvis normalu?

Buvo tokių, bent jau iš profilio nuotraukos matėsi, vyras, gal 30-ies metų, turintis vaiką, taip pat prašo tų nuotraukų. Taip pat tarp tų prašančiųjų, savaime aišku, buvo vaikų 14-17 metų, o jiems irgi paprašius, žinoma, bet kas, nežiūrėjęs, siųs tą medžiagą, nes kaip gi nepasidalinti žvaigždės influencerio (buvusios turbūt) merginos erotine medžiaga ir nepasišaipyti iš jos. Manau, tai apgailėtina...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.