Transporto priemonė apversta ant kairiojo šono. Išdaužtas automobilio kairės pusės durų lango stiklas, sulaužytas kairės pusės vaizdo veidrodėlis ir apgadintas automobilio visas kairysis šonas.

Stipriai apgadinto automobilio „SMART“ savininkas panevėžietis P. Dabužinskas naujienų portalui JP neslėpė, kad toks poelgis – tai kerštas jam.

„Automobilį visada statau po namo langais, kad matyčiau. Ir šiąnakt jis ten stovėjo. Gal buvo be dešimt minučių trečia valanda nakties, dar automobilį mačiau. Maždaug apie pusę keturių į duris paskambino policijos pareigūnai ir pranešė, kad apverstas mano automobilis. Priėjau prie lango ir pamačiau – tikrai „SMART“ guli ant šono“, – aiškino P. Dabužinskas ir pridūrė, kad policijos pareigūnai prieš ateidami į namus jam skambino, bet jis buvo išjungęs mobiliojo telefono garsą.

Pasiteiravus, kodėl automobilis buvo apverstas, P. Dabužinskas pamąstė:

„Kerštauja man. Esu populiarus ir pavydi žmonės. Turiu daug sekėjų socialiniame tinkle „Facebook“. Be to, per televiziją mane rodė. Viskas iš keršto.“

Pasak P. Dabužinsko, nors policijos pareigūnai patirtus nuostolius įvertino 800 eurų, jie kur kas didesni.

„Pareigūnai patarė, jog automobilio net neverta remontuoti. Neaišku, kas apvertė mašiną, nes vaizdo kameros yra įrengtos ant Mokslo ir technologijų parko pastato. Negaliu garantuoti, ar tos kameros galėjo užfiksuoti, kaip verčiamas automobilis J. Tilvyčio gatvėje“, – išsakė abejones automobilio „SMART“ savininkas.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės specialistė Kornelija Zamalytė naujienų portalui JP patvirtino, kad J. Tilvyčio gatvėje naktį apverstas automobilis.

„Įvykio aplinkybės tiriamos. Ten nėra įrengta vaizdo kamerų ir bus sudėtinga nustatyti, kas įvykdė vandalizmo aktą. Galbūt, kas nors matė įvykį ir pateiks informaciją“, – vylėsi komisariato atstovė.