Didžiuliai „Draugų“ žvaigždės apartamentai, esantys gatvėje West Century Drive, tarp nekilnojamojo turto rinkos skelbimų pasirodė penktadienį. Prabangųjį butą padeda parduoti nekilnojamojo turto agentūros „Compass“ brokeriai Gregas Holcombas ir Cassandra Petersen. Apartamentų kaina – 35 mln. JAV dolerių. Beveik 864 kvadratinių metrų ploto būstą, vadinamą „dvaru danguje“, sudaro keturi miegamieji, aštuoni vonios kambariai ir keturios terasos, iš kurių atsiveria nuostabūs miesto vaizdai.

Anot „Page Six“, šiuo metu tai brangiausi Los Andžele parduodami apartamentai.

Remiantis nekilnojamojo turto įrašais, 49-erių metų amžiaus aktorius visą 40-ą aukštą pastate Century Building užimančius apartamentus įsigijo 2017 m. už 20 mln. JAV dolerių.

Jis pasamdė architektą Scottą Joyce’ą ir interjero dizainerę L. M. Pagano, kad pakeistų interjerą pagal savo pageidavimus. Aktorius norėjo ryškesnės spalvų paletės, aksominių akcentų, filmams žiūrėti pritaikyto kambario su prabangiais foteliais ir net „Betmeno urvo“ – specialaus kambario, skirto mėgstamiausio M. Perry superherojaus atributikai (aktorius turi sukaupęs nemažą kolekciją).

Didžiausias miegamasis yra įspūdingas ne tik dėl jame stovinčių milžiniškų spintų, dvigubų vonių ir židinio, bet ir dėl kerinčio vaizdo, kurį slepia nuotoliniu būdu valdomos užuolaidos. Iš miegamojo ir keturių terasų atsiveria 360° vaizdas į miestą ir jo žymiausius objektus bei Ramųjį vandenyną.

Svečiams susodinti skirta patalpa išklota tamsiomis kietmedžio grindimis, joje yra mėlynu aksomu išmuštų kušečių, pakabinamųjų pusrutulio formos kėdžių ir skulptūrinių šviestuvų.

Virtuvėje rasite balto marmuro stalviršių, baro kėdžių, aksomu išmuštų kėdžių ir buitinės technikos baltais skydeliais.

Remiantis skelbime pateikiama informacija, privačiame pastate yra įvairių prašmatnių patogumų, įskaitant baseiną su persirengimo kabinomis, sporto ir kūno rengybos salę, kino teatrą, privatų vyno rūsį ir kt.

Anot „Los Angeles Times“, M. Perry apartamentus nusprendė parduoti todėl, kad vis daugiau laiko praleidžia Niujorke ir Malibu.

Nuotraukų albume - parduodamas M. Perry būstas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)