Rumšiškėse šeštadienį sutiktas Domas prieš šį renginį nusipirko naujų drabužių ir stengėsi atrodyti kuo stilingiau. Vaikinas juokaudamas sakė, jog išsiskirti reikia ne tik merginoms.

„Visi čia nori atrodyti gražiai ir stilingai, todėl ir aš ne išimtis. Už naujus drabužius praėjusią savaitę paklojau apie 300 eurų. Nenorėjau atrodyti kažkaip iššaukiančiai, bet, manau, čia visi atvyksta kaip į Palangą parodyti savęs“, - sakė kaunietis.

Kartu su Domu į Rumšiškes avyko ir jo mergina Karolina. Ji pasakojo, jog į šį renginį pažiūrėjo kiek paprasčiau ir rinkosi spintoje jau kabėjusias sukneles, o savo įvaizdį papildė ant veido klijuojamais blizgučiais.

Eilę metų „Granatos Live“ aplankanti Simona taip pat sakė, kad festivalyje stengiasi išsiskirti, tačiau dažniausiai per daug neišlaidauja, o peržiūri užsienio festivalių nuotraukas ir idėjų semiasi iš ten.

„Tenka skirti tam laiko, bet prieš keletą mėnesių su draugėmis pradedame galvoti, kaip pasipuošime, ką nebrangaus, bet stilingo galėsime įsigyti, todėl visada praverčia nuotraukos iš užsienyje vykstančių festivalių. Užsienyje festivaliautojai ypač gražiai puošiasi, randa išskirtinių sprendimų“, - patarimais dalijosi mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)