Tikimąsi, kad 26-erių gynėjas šį savaitgalį sėkmingai pereis medicininę patikrą, skelbia BBC.

H. Maguire 69-iose rungtynėse dėvėjo „Leicester City“ marškinėlius nuo 2017-ųjų, kuomet persikėlė iš „Hull City“ ekipos.

Šis sandoris – brangiausias visų laikų kalbant apie gynėjus, 2018-aisiais „Liverpool“ už Virgilą van Dijką „Southampton“ klubui nepagailėjo 75 milijonų svarų.

Gynėjas 2017-aisiais debiutavo Anglijos rinktinės gretose, o po metų pasaulio čempionate su nacionaline komanda pasiekė pusfinalį.

Tai trečias šią vasarą „Man United“ pirkinys, prieš tai ekipą papildė Aaronas Wan-Bissaka ir Danielis Jamesas, kurie atvyko atitinkamai iš „Crystal Palace“ ir „Swansea“ ekipų.

Beje, už 80 milijonų svarų (arba 87,4 mln. eurų) išeitų beveik dvi dešimtys vokiškų „Boxer“ šarvuočių, kurių prieš trejus metus Lietuva įsigijo už 386 mln. eurų (88 šarvuočiai, arba vieno savikaina – kiek daugiau nei 4,38 mln. eurų).

Lietuvai skirtos pėstininkų kovos mašinos "Boxer" prototipas su bokšteliu Samson Mk. II
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)