86 minutę svečiai turėjo puikią galimybę išsiveržti į priekį, tačiau Sandro Kulenovičiaus smūgį nuo 11 metrų žymos atrėmė KuPS vartininkas Otso Virtanenas.

A. Novikovas žaidė visą mačą.

Pirmąjį susitikimą namuose „Legia“ laimėjo 1:0.

Varšuvos klubas trečiajame atrankos etape žais su „Atromitos“ (Graikija).

Beer Ševos „Hapoel“ (Izraelis) komanda, kuriai atstovauja vartininkas Ernestas Šetkus, išvykoje sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:1) su Almatos „Kairat“ (Kazachstanas) ekipa ir iškopė į kitą etapą.

40 min. Rade Dugaličius išvedė aikštės šeimininkus į priekį, o 63 min. nukreipė kamuolį į savo vartus ir išlygino rezultatą.

Almatos klubas susitikimą baigė be trijų žaidėjų. Raudonas korteles prieš save išvydo Jeldosas Achmetovas (55 min.), atsarginis vartininkas Vladimiras Plotnikovas (88) ir Gafuržanas Sujumbajevas (90+6).

E. Šetkus žaidė visą susitikimą ir atrėmė aštuonis varžovų smūgius.

„Hapoel“ trečiajame atrankos etape žais su „Norrkoping“ (Švedija).

Tolyn žengė ir Sofijos CSKA klubas, kurio vartus gina Vytautas Černiauskas.

Išvykoje prieš Kroatijos „Osijek“ bulgarai pralaimėjo 0:1. Tokiu rezultatu CSKA buvo laimėjusi rungtynes namuose, tad komandoms teko žaisti pratęsimą, o po jo mušti 11 m baudinius.

Baudinių serijoje V. Černiauskas atrėmė vieną varžovo smūgį, kitas kroatų futbolininkas smūgiavo virš vartų. CSKA baudinių seriją laimėjo 4:3 ir trečiame Europos lygos atrankos etape žais su Luhansko „Zorya“ (Ukraina) klubu.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)