2007 metais karjerą pradėjusi atlikėja dabar itin daug koncertuoja užsienyje ir jau yra išleidusi penkis albumus. Sėkmės ilgai laukti nereikėjo ir jau po trejų metų antrasis Lietuvoje gimusios bei augusios atlikėjos albumas buvo išleistas Skandinavijoje bei Vakarų Europoje.

Dainininkė yra ne karta sakiusi, jog jos kūryba gimsta tik iš asmeninės patirties ir aplinkos stebėsenos. Taigi, atidžiai sekant jos diskografiją, galima įžvelgti ir ne vieną asmeninio gyvenimo detalę.

Penktadienio vakarą festivalio svečiai turėjo galimybę išgirsti žinomiausius kūrinius bei iš arti pamatyti mėgstamą dainininkę. Daugelis susirinkusiųjų šalia pagrindinės festivalio scenos šoko ir pritariamai lingavo į taktą. Nors publika ir atrodė nusiteikusi švęsti trankiai, susirinkusieji mėgavosi lėtais ir svajingais kūriniais.

Pati A.Orlova su gerbėjais daug nebendravo. Tik mandagiai padėkodavo už plojimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją