Tą paskelbė pats klubas. Eurolygoje baskai – pirmasis „Žalgirio“ varžovas.


Prieš penkerius metus savo pavardę NBA naujokų biržoje išgirdęs Stauskas per savo palyginus trumpą karjerą spėjo pakeisti visą eilę komandų. Sakramento „Kings“ pirmąjį sezoną praleidęs atakuojantis gynėjas vėliau atstovavo Filadelfijos „76ers“, Bruklino „Nets“, Portlando „Trail Blazers“ ir Klivlando „Cavaliers“ ekipoms.

Nuo pat 2017-ųjų metų Kanados nacionalinės rinktinės nariui nepavyko užbaigti nė vieno sezono toje komandoje, kurioje snaiperis jį pradėjo.

Sėkmingiausiai Stauskui susiklostė 2016-17 metų pirmenybės, kuriose „76ers“ ekipai jis rinko po 9,5 taško per rungtynes, tačiau įsimintiniausiu jo karjeros epizodu tapo atidaromosios praėjusio sezono rungtynės.

Portlande vykusiame susitikime tarp vietos „Trail Blazers“ ir Los Andželo „Lakers“ su pastarosios komandos marškinėliais pirmą kartą į aikštę žengė LeBronas Jamesas. Nors Kalifornijos klubo lyderis surinko 26 taškus ir 12 atkovotų kamuolių, jo debiutą užgožė fantastiškai pasirodęs Stauskas, sumetęs 24 taškus (5/8 trit.) ir padėjęs šeimininkams švęsti pergalę rezultatu 128:119.

Prieš kelias dienas socialiniuose tinkluose buvo pasirodę pranešimai apie Madrido „Real“ klubo Stauskui neva rodomą dėmesį. Kaip paaiškėjo vėliau, šias „antis“ paleido ironiškai nusiteikę sporto aistruoliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)