Kurį laiką tiek I. Stonkuvienė, tiek žinomas aktorius bei humoristas Mantas Stonkus laikėsi atokiau nuo viešumos ir gandų apie griūvančią santuoką netvirtino. Tačiau šiandien ir pati Indrė pripažįsta, jog būnant žinomu žmogumi tai nėra lengva, o visuomenė neretai tarsi duoklės reikalauja tavo gyvenimo detalių.

Tiesa, humoro jausmo nestokojanti moteris pastebėjo, jog mūsų šalies visuomenei reikia keisti požiūrį bei mokytis džiaugtis ne kito problemomis, o laime bei pamilti save.

Indrė Stonkuvienė

„Man iki šiol keista kaip kai kurie žmonės reaguoja į tam tikrus dalykus. Kaip, pavyzdžiui, vestuvės ar skyrybos. Ir kaip gali kito žmogaus nelaime, nepaisant to, ar jis viešas, džiaugtis? Aš labai noriu pakeisti šį požiūrį ir nenoriu, kad būtų tos reklamos „džiaukis, kad kaimyno stogas dega“.

Turime visą laisvę padėti sau ir susikurti aplinką, kurioje būtume laimingi. Man ypatingai keista, kad Lietuva yra tokia maža ir mes susiskaldome į tas grupeles“, – sakė žinoma televizijos laidų vedėja.

Ji prisiminė ir pirmą itin atvirą savo interviu DELFI TV laidojeNepatogūs klausimai su Radistais“. Čia atvirai prabilusi apie savo jausmus ir išgyvenimus I. Stonkuvienė jautėsi galinti lengviau kalbėti apie kiekvienai iširusiai šeimai skaudžią skyrybų temą. Ir nors stovėti prieš kameras jai tenka dažnai, tąkart paprasta nebuvo.

Indrė Stonkuvienė / Foto: Mikita studio

„Tu esi įpareigotas atiduoti kažkokią duoklę. Ir, kai buvo „Nepatogūs klausimai“ pas draugus, ne veltui aš pasirinkau duoti išskirtinį interviu, nes reikia tai išgyventi, praeiti, suvokti, nes tai yra skaudu ir liūdna, bet kai jie (visuomenė, - red.past.) iš tavęs reikalauja paaiškinimo, kur dingai, supranti, kad žmonės nemato daug ko ir nežino.

Daviau pirmą jautrų ir atvirą interviu, kas buvo be galo sunku. Nepaisant to, kad nebijau kamerų, bet tada drėko delniukai. Sulaukiau to „kam čia įdomu? Mano karvė irgi išsiskyrė, tai ko apie ją nerašo?“. Suvokiau tai, kad niekada neįtiksi visiems ir neturi taikytis prie visų. Turi tiesiog pagalvoti apie save. Man buvo ramiau, nes vienu laikotarpiu negalėjau eiti į viešumą. Ir kasininkė klausė, kaip ten yra“, – pasakojo pašnekovė.

Indrė sakė, kad jaučiasi galinti juokauti apie skyrybas ir kalbėti atvirai, o tai įkvepia ir kitus žmones keisti požiūrį bei drąsiai priimti ir skaudžiausius gyvenimo išbandymus.

„Ir mano šis laikotarpis padeda kitoms moterims. Noriu visiems padėkoti už tą palaikymą, nes tikrai buvo be galo sunku. Tačiau man sugrįžo atgal viskas, ką buvau atidavusi kitoms moterims, su kaupu“, – pasakojo ji.

DELFI TV laidoje ji taip pat kalbėjo apie pagaliau atrastą meilę sau, kompleksus, su kuriais susidraugavo ir frazes apie savo minusus, kurias sudėjo į dainą. Visą pokalbį galite pasižiūrėti straipsnio viršuje.

DELFI primena, kad Indrė ir Mantas Stonkai susituokė 2011 metais Kaišiadorių rajone esančioje Žaslių bažnyčioje. Žinoma pora susipažino dirbdami televizijoje savo karjeros pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)