33-ejų gražuolė - tikra šou pasaulio žvaigždė ir nors Ispanijoje futbolas yra laikomas tarsi religija, ji taip pat žiba pačia ryškiausia šviesa. Tiesa, Ispanijos spauda nevengia pažymėti, jog prie to prisideda ir ryšys su futbolo pasauliu.

Madride gimusi mergina Ispanijai atstovavo „Eurovizijos" dainų konkurse ir užėmė 21-ąją vietą. Muzikinis jos talentas pradėjo ryškėti labai anksti, o rimtai karjera prasidėjo 2005 metais, kai jos vardas ir balsas pasirodė Ispanijos realybės šou „Operaction Triunfo".


2015 metais nuspręsta, kad atlikėja atstovaus Ispanijai „Eurovizijos" dainų konkurse. Ten Edurne sekėsi gana neblogai, ji užėmė 21-ąją vietą su daina „Amanecer". Sėkmė jai atvėrė duris į „Pricipales Award", dainininkė tapo ir talentų šou „Spain's Got Talent" teisėja.


Socialiniame tinkle „Instagram" ispanė kiekvieną dieną dalijasi asmenukėmis ir nuotraukomis iš kasdienio gyvenimo, kuris jos sekėjams primena tikrą pasaką. Nuotraukose mergina džiaugiasi jausmais garsiam savo mylimajam, kelionėmis bei darbu šou pasaulyje.

Kaip pora susipažino? Sklando gandai, jog futbolininkas ir dainininkė susitikinėja nuo 2010 metų. Apie planus tuoktis ir susilaukti vaikų jie kol kas viešai nekalba.


Edurne labai daug laiko praleidžia Madride. Kalbama, kad būtent ši graži moteris – varomoji D. De Gea ryšių su Ispanijos verslo gigantais galia.

Dėl įtempto darbų grafiko Edurne tikrai ne visada turi galimybių stebėti mylimojo komandos žaidimą, tačiau stengiasi kuo įmanoma dažniau būti šalia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)