Pirminiais duomenimis, susidūrė trys transporto priemonės: I. Kvedarienės vairuojamas automobilis „Mercedes-Benz“, vyriškio vairuojamas automobilis „Toyota“ ir motociklas „Honda“. Įvykio vietoje medikai dar bandė gaivinti stipriai sužalotą vos 37-erių motociklininką, tačiau vyras neišgyveno.

Rytą po nelaimės I. Kvedarienės emocijos jau kiek ramesnės, tačiau moteriai iki šiol skauda širdį dėl netikėtai žuvusio jauno vyro, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, buvo trijų vaikų tėtis. Dizainerė reiškia gilią užuojautą avarijoje žuvusio motociklininko šeimai ir artimiesiems.

„Vakar, apie 14 val., jau važiavau link namų, kai įvyko avarija tarsi iš veiksmo filmo. „Toyota“ vairuotojas, kaip suprantu, nepamatė motociklininko ir jį numušė, o šis nuo smūgio trenkėsi į mano stovintį automobilį. Kiek vėliau į įvykį skubėjusi greitoji taip pat pakliuvo į eismo įvykį, nes pagalbos automobilis nebuvo praleistas. Tomis akimirkomis kelyje buvo didžiulis chaosas“, – kraupų įvykį prisimena Indrė.

Avarija Kaune, žuvo motociklininkas

„Stovėjau eismo linijoje su automobiliais, kurie suko į kairę. Prieš mane buvo „Toyota“. Netrukus nutiko tas momentas, kai įvyko šio automobilio smūgis į motociklininką. Net nežinau, kiek kartų apsisuko ta „Toyota“, tik pamačiau, kaip vyras krenta nuo motociklo ir skrenda link manęs. Vyras atsitrenkė į mano automobilio priekį, o jo motociklas nuskrido į šoną. Vairavau viena. Nežinau, kodėl įvyko tokia baisi tragedija. Matyt, „Toyota“ vairuotas nepamatė motociklininko. Tas kelias pastaruoju metu tapo labai aktyvus, šioje apylinkėje tikrai padidėjo eismas, nes atsirado daugiau gyventojų, o kelias yra gana siauras“, – pastebėjo „Mercedes-Benz“ vairuotoja.

Anot pašnekovės, šioje Kauno gatvėje avarijos nutinka jau ne pirmą kartą. Kraupiai pasibaigusiame įvykyje Indrė nenukentėjo, o jos automobilis buvo apgadintas minimaliai.

„Motociklas čiuoždamas pataikė į mano automobilio ratą, yra keli apibraižymai, bet tai niekas, palyginus, kas nutiko tam motociklininkui. Kiek vėliau atvažiavo to vyro žmona. Be galo gaila jo šeimos. Šis vyras augino tris vaikus. Žuvo jaunas, darbštus vyras, kuris tiesiog važiavo į darbą. Kaip pasakojo artimieji, jis tikrai nebuvo tas, kuris lakstytų gatvėmis vien dėl to, kad turėjo motociklą. Tai baisi tragedija“, – sunkiai žodžius rinko įvykio liudininkė.

Iškart po įvykio Indrė sako jautusi šoką, todėl pati telefonu pagalbos iškviesti nepajėgė ir to paprašė aplink buvusių žmonių. Tiesa, moterį nemaloniai nustebino kitų eismo dalyvių elgesys.

„Mane šokiravo žmonių abejingumas. Aš buvau šoko būsenoje, net negalėjau suspaudyti telefono. Pasižiūrėjau pro langą – negaliu išlipti, kadangi mano dureles buvo užspaudęs motociklas. Ėmiau šauktis pagalbos, kad žmonės kviestų greitąją šalia parkritusiam vyrui. Greitoji buvo iškviesta, bet žmonės kelyje lėtino greitį, nes filmavo arba fotografavo šią avariją. Niekas neišlipo pasiteirauti, ar viskas gerai, ar gali kuo nors padėti, tiesiog vairavo išsitraukę savo telefonus ir nuvažiuodavo toliau. Tik po keliolikos minučių vienas žmogus stabtelėjo ir, priėjęs prie to motociklininko, pasakė, kad nebejaučiama jo pulso. Matyt, po smūgio į „Toyota“ jis žuvo vietoje“, – DELFI tragedijos aplinkybes pasakojo I. Kvedarienė.

Avarija Kaune, žuvo motociklininkas

Sužaloti trys medikai

Feisbuke žmonės dalinasi vaizdais iš įvykio vietos. Jų teigimu, motociklininkas buvo apsirengęs netinkamai, nevilkėjo apsauginių rūbų. Pareigūnai dirbo įvykio vietoje, aiškinasi eismo įvykio aplinkybes.

Negana to, į šį įvykį važiavę medikai, kaip ir minėjo Indrė, taip pat pateko į avariją. Visai greta, apie 50 metrų nuo kraupaus įvykio vietos, medikai susidūrė su automobiliu ir nuvažiavo nuo kelio.

Įvykio vietoje DELFI sužinojo, kad „Volkswagen“ automobilio vairuotojas nepraleido su įjungtais švyturėliais važiavusių medikų.

Policija informavo, kad iš įvykio vietos į gydymo įstaigą buvo pristatytas „VW“ keleivis ir du GMP darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (274)