Istorijos tęsinyje taip pat pasirodys 2017-ųjų metų veiksmo filmo „Toras. Pasaulių pabaiga“ žvaigždės Chrisas Hemsworthas ir Tessa Thompson, kartu su kino juostos režisieriumi Taika Waititi. N. Portman dar kartą įkūnys daktarės Jane Foster personažą, debiutavusį originaliame 2011-ųjų metų Toro istorijos filme, rašoma pranešime spaudai.

Ištikimiausiems kino studijos „Marvel“ gerbėjams, kuriuos galbūt glumina mylimo personažo lyties pokytis, režisierius T. Waititi nuramina, jog būsimas filmas bus paremtas egzistuojančiu 2014-ųjų metų komiksu, kai Toras praranda savo galias, kurias perima Jane Foster, kartu su magiškuoju Mjolnir kūju.

Daugiau siužeto detalių kol kas paviešinta nebuvo, tačiau Naujosios Zelandijos režisierius patikslino, kad Portman personažo vardas bus Galingasis Toras.

Paskutinio aktoriaus Ch. Hemswortho pasirodymo kino ekrane metu, fantastikos filmo „Keršytojai. Pabaiga“ pabaigoje, Toras atsisakė Asgardo valdovo titulo ir prisijungė prie Galaktikos sergėtojų, o vadovavimą perleido T. Thompson Valkirijos personažui.


„Toras. Meilė ir griaustinis“ bus ketvirtoji franšizės dalis bei jau antrasis „Marvel“ kino visatoje T. Waititi režisuojamas filmas.

Natalie Portman nesirodė Toro franšizėje nuo 2013-ųjų metų filmo „Toras 2. Tamsos pasaulis“, kuris nebuvo gerai įvertintas kritikų. Tačiau T. Waititi debiutas kino studijoje „Marvel“ su filmu „Toras. Pasaulių pabaiga“ buvo išgirtas už tai, kad į silpnėjančią franšizę įleido naują humoro jausmą ir stilių.

N. Portman paskelbė savo asmeninėje „Instagram“ paskyroje, kad jai itin malonu sugrįžti į milijonus gerbėjų turinčią franšizę bei su nekantrumu laukia darbo greta C. Hemswortho ir T. Thompson.

„Prisiminkite tai kaip „ankščiau“ nuotrauką, prieš užsiauginant raumenis“, – juokauja aktorė.


Kol kas nėra jokios informacijos, ar aktorius Tomas Hiddlestonas, kuris ankstesniuose trijuose filmuose vaidino Toro brolį Lokį, taip pat ruošiasi grįžti į franšizę. Tačiau kiek ankščiau kino studija „Marvel“ patvirtino, jog T. Hiddlestoną išvysime naujame „Marvel“ televizijos seriale pavadinimu „Lokis“ (orig. „Loki“).

Tolimesnėje „Marvel“ kino visatoje gerbėjų taip pat laukia Juodosios našlės personažo filmas, kuriame, žinoma, vaidins Scarlett Johansson, Daktaro Streindžo istorijos tęsinys, filmo „Ašmenys“ perdirbinys su Mahershala Ali priešakyje bei pirmasis „Marvel“ kino visatoje Azijos superherojaus filmas „Shang-Chi ir dešimties žiedų legenda“ (orig. „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją