Ką gali išgyventi moterys atsidūrusios intymiame buvusio partnerio glėbyje, pavyks sužinoti susipažinus su keletu istorijų iš portalo „Men‘s Health“.

Kad pasitenkintų, jam prireikė akimirkos

„Praėjus porai mėnesių po išsiskyrimo, nutarėme susitikti ir, taip sakant, atsigriebti. Jis užvažiavo manęs pasiimti ir mudu kurį laiką važinėjome po miestą, kuriame gyvenome. Kai privažiavome pakankamai atokią vietą, jis sustabdė automobilį. Dar tik buvau pradėjusi tenkinti jį oraliniu būdu, o po akimirkos viskas jau buvo baigta.

Dėl nieko nesigaliu, tačiau kiek suglumau, kad jis taip greitai pasitenkino. Veikiausiai abu, o ypač jis, jautė didžiulę seksualinę įtampą.

Anksčiau, kai dar bendravome, tikrai nejutome vienas kitam stiprių jausmų. Man jis buvo pirmas vaikinas, su kuriuo pasimylėjau, todėl jaučiausi tarsi dar tik mokyčiausi tų intymių reikalų, tarsi vien eksperimentuočiau.

Netrukus įstojau į koledžą ir persikėliau gyventi kitur. Kelis kartus jis bandė su manimi susisiekti, tačiau aš nepanorau gręžiotis atgal. Jis man tebuvo personažas iš jau perskaityto skyriaus. Aš tiesiog troškau versti kitą gyvenimo puslapį.“

Nejaučiau jokios aistros

Vaikinas, su kuriuo kitados bičiuliavomės, jau gyveno kitame mieste, tačiau kai sykį susitikome, nutarėme dar vieną, paskutinį kartą suartėti. Nepasakyčiau, kad buvo fantastiška. Anaiptol!

Nebejutau jam aistros ir tai neišvengiamai žlugdė visą reikalą. Man sunkiai pavyko susijaudinti, be to, labai tingėjau imtis iniciatyvos. Nesigailiu, kad tada pasimylėjome, tiktai viliuosi, kad tas kartas iš tikrųjų buvo paskutinis.“

Anksčiau atmosfera kaipmat įkaisdavo

„Buvau nieko prieš tiesiog susitikti, pasišnekučiuoti, pamėginti drauge pamiršti nuoskaudas ir likti draugais. Tačiau kai susitikome, viskas pakrypo kiek kitaip. Svečiavausi jo tėvų namuose.

Prisiminiau, kaip būtent čia viskas ir prasidėjo. Kaip prisėdome ant jo lovos, kaip jis uždėjo ranką man ant kelio, kaip pažvelgėme vienas į kitą, kaip pradėjome bučiuotis... Tada atsitraukėme, pasakėme, kad neturėtumėme taip elgtis, bet ir vėl bučiavomės palaipsniui pereidami prie didesnio intymumo, kol atsitiko tai, kas atsitiko.

Dabar viskas buvo kitaip, bet tuo pačiu metu atrodė labai įprasta. Ilgainiui visos poros įpuola į tam tikrą rutiną: mylisi tomis pačiomis pozomis ir t. t. Ir net tada, kai partnerių keliai išsiskiria, vėl susitikę, jie automatiškai prisimena praėjusių dienų rutiną, kuri seniau abudu tenkino. Deja, po laiko taip pat jaustis nepavyksta. Anuomet atmosfera kaipmat įkaisdavo, tačiau mylintis po išsiskyrimo, glamonės, kurios kitados jaudino, nesukelia jokių jausmų.

Aš tai žinau, kadangi pačiai teko mylėtis su buvusiais vaikinais, praėjus šiek tiek laiko po išsiskyrimo. Mano gyvenime tokių atvejų buvo ne vienas ir visi jie paklūsta tai pačiai taisyklei. Po sekso visada surūkome po cigaretę, pasakome, kad buvo tiesiog fantastiška, tačiau prisiekiame, kad to nebekartosime, tada graudulingai atsisveikiname, bet po kiek laiko ir vėl kartojame tą pačią klaidą.“

Akivaizdu, kad jis dar šį tą jaučia

„Aš ne iš tų, kurios nepasinaudotų proga pasimylėti su buvusiuoju. Jo glamonės, kaip ir anksčiau, man teikia malonumą, ir aš visiškai nesigailiu, kad taip elgiuosi. Nerimą kėlia tik nuojauta, kad jis ir toliau man ši tą jaučia, bet apskritai viskas yra puiku.“

Supratome, kad turime liautis

„Savo istoriją galėčiau pavadinti „Nauji santykiai su tuo pačiu vaikinu“. Maždaug penketą metų mudu buvome pora. Tada įvyko ypač skausmingas išsiskyrimas. Nepaisant to, galop vėl tapome draugais ir netgi ryžomės suartėti. Pirmą kartą buvo gana smagu, nes viską gaubė tam tikra nostalgija, be to, aš nejutau nė menkiausio spaudimo. Tačiau po antro karto tapo aišku, kad mudu siejantis ryšis, nors ir labai stiprus, tėra platoniškas. Supratome, kad mums nebūtina mylėtis, todėl ir liovėmės tai darę.“

Visas intymumas buvo išgaravęs

„Per pusantrų metų po išsiskyrimo keletą kartų man visgi teko pasimylėti su buvusiu vaikinu. Mes išsiskyrėme be didelių barnių – aš nujaučiau, kad taip turėjo atsitikti. Kelias savaites pagyvenę atskirai, mes vėl kartu praleidome naktį. Tai įvyko mano namuose – tuose pačiuose, kuriuose seniau gyveno ir jis.

Po kelių mėnesių šitai pasikartojo. Vėliau buvo ištisa savaitė, per kurią bemaž nesiskyrėme ir net ėmėme svarstyti galimybę vėl pradėti gyventi kartu net ir nebūdami pora.

Seksas, turiu pasakyti, buvo išties atsakantis, kadangi pažinojome vienas kito kūną, be to, aš nėmaž nesijaudinau dėl to, ką jis apie mane galvoja arba kaip stipriai jam patinku. Pakako žinoti, kad esu geidžiama, o tą kadaise svilinusią aistrą pavykdavo gana lengvai pakurstyti. Visgi vieno dalyko neabejotinai stigo: nebuvo likę nė krislelio intymumo.

Jau patį pirmą kartą, kai vėl atsidūrėme bendroje lovoje, jis būtinai panoro užsimauti prezervatyvą. Akimirksniu viskas pakito, mat aš supratau, kad jis jau mylisi su kitomis (galbūt net su atsitiktinėmis?). Aišku, teko apsieiti ir be meilių žodžių. Mes, tiesą sakant, apskritai beveik nesikalbėdavome. Elgėmės taip, tarytum tvirtai žinotume, kad santykiai nesitęs, o dabar tiesiog naudojamės proga patirti malonumą. Toks suvokimas negalėjo neliūdinti.“

Jutome vienas kitam milžinišką trauką, bet...

„Buvau palikta dėl gražesnės moters. Praėjus šešiems mėnesiams jis vėl mane aplankė. Dalykas tas, kad jautėme vienas kitam milžinišką trauką, bet aš, deja, nebuvo ta, su kuria jis norėjo rodytis viešumoje.

Atsispirti pagundai pasimylėti buvo tiesiog neįmanoma. Visgi tuo metu aš jau bičiuliavausi su kitu vyru (dabar jis tėra dar vienas buvęs meilužis). Tiktai mane išdavusiam lovelasui šitai buvo nė motais: jis net prasitarė, kad nori mane vesti, kad pasimokė iš klaidų ir suvokė, jog išvaizda nieko nereiškia. Visgi manęs tos kalbos nepaveikė. Kurį laiką mes dar pagyvenome kartu, tačiau galiausiai išsiskyrėme, tiktai tą kartą „Sudiev“ panorau ištarti aš.“

Jaučiausi taip, tarsi mylėčiausi su nepažįstamu

„Tai nutiko praėjus mėnesiui po išsiskyrimo. Vis dar jį mylėjau, todėl labai norėjau susitikti ir netgi troškau pasimylėti. Pirmoji jam parašiau aš: išsiunčiau visiškai neutralaus turinio žinutę. Taip užsimezgė pokalbis ir mes susitarėme susitikti. Atvažiavau į jo namus. Tenai ir pasimylėjome.

Vis dėlto tikrai nebuvo taip gerai, kaip tikėjausi. Nebuvo net taip, kaip anksčiau. Trūko aistros. Jaučiausi, tarsi mylėčiausi su nepažystamu. Kai buvome pora, aistrą kurstė mus siejęs ryšį, kurį abudu suvokėme. Vien sekso tam nepakako.

Viską darėme tarsi mechaniškai, nes puikiai žinojome, dėl ko aš atvažiavau. Bet juk kai žmonės susisaistę, specialiai tokių progų ieškoti netenka.

Beje, po to karto mudu beveik nebendravome.“