Meilė suteikia sparnus, kibirkščiuojančios gyvybės mūsų mintims ir jėgų kūnui. Ji pakelia aukštyn virš niūrių debesų ir ištirpdo liūdesį bei vienatvę. Vedini stiprių jausmų mes krečiame kvailystes ir laužome sienas. Mes einame kaip tankai dėl savo meilės ir apdegame savo sparnus kaip drugelis į tamsios nakties ugnį.

Kartais mums lemta patirti tai. Skauda. Ir taip nutiko mums su Reda. Mūsų draugystei atėjo pabaiga. Draugystei, kuri, nei vienas nedrįs suabejoti, buvo tikra ir nesuvaidinta. Bučiniai ir apsikabinimai, visos jaudinančios šypsenos, jautrūs prisilietimai ir netikėti prisipažinimai, pykčiai ir aistringi susitaikymai. Nei vieną akimirką mūsų jausmų nedarė įtakos jokia kūrybinė grupė ar pašaliniai žmonės.

Mes bandėme vienas kitą sudėtingiausiose užduotyse ir painiausiuose meilės trikampiuose. Mes pažinome vienas kitą geriau nei ilgus metus santuokoje gyvenantys partneriai vienas kitą pažįsta, mes ėjome, klupome ir vėl kėlėmės, nes mūsų vizija buvo stipresnė už aplinkos įsivaizdavimus.

Tie jausmai, kurie gimė realybės šou „Sala“ ir taip pat gyvavo už jos ribų iki mes supratome, jog nebėra išeities mūsų jausmams augti ir ateičiai vystytis. Atstumas mus sujungė, bet atstumas mus ir išskyrė. Mes neberandame išeities iš padėties ir esame priversti padėti tašką šioje istorijoje. Su visa skaudančia širdimi“, – rašė realybės šou dalyvis.

Nuotykių ir meilės realybės šou „Sala" nugalėtojų pora laimėjo poilsinę-pažintinę 15 dienų kelionę į Tailandą, Puketo salą, kuri jų laukia jau rudenį. Kol kas nėra aišku, kas iš tiesų leisis į šią kelionę.

DELFI susisiekus su prodiuserių kompanijos „Tym Drym“ prodiuseriu Dominyku Kubiliumi, šis patikino, kad kelionė vis dėlto yra skirta šiems dviems žmonėms ir greičiausiai jiems teks keliauti kartu.

„Jie turėtų keliauti kartu. Juk suaugę žmonės ir nesusipykę, tad turėtų draugiškai kartu keliauti į Tailandą. Kito varianto kaip ir nėra. Tačiau gal jie dar susitaikys iki kelionės, o gal tai taps proga susitaikyti“, – sakė žinomas prodiuseris.

Pats Nerijus svarstė, jog galbūt nėra svarbu, kas leisis į kelionę. "Būtų normalu leisti pakeisti vieną asmenį. Kam vykti į kelionę, jei keliai nesuveda. Čia tas pats jei aš laimėsiu "Teleloto" automobilį, bet negalėsiu jo padovanoti kitam žmogui.

Tai yra mūsų prizas, kurį uždirbome ir mes galime spręsti, ką su savo dalimi darysime. Mes kalbėjome ir viską sprendžiame, o tikėtis, kad kelionė atgaivins viską, tai būtų pernelyg sunku mums belaukiant jos", - sakė N. Pakamorė.

Su R. Matuliauskaite susisiekti dar nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)