Pranešime rašoma, kad tai bus pirmoji „Lidl“ Lietuvoje, integruota į senamiesčio architektūros statinį. Iki tol visos parduotuvės buvo įkurtos naujos statybos pastatuose.

G9 patalpose veiks viso asortimento, standartinio dydžio parduotuvė, plotas - 1300 kvadratinių metrų.

Tai pirmoji „Lidl“ parduotuvė Lietuvoje, integruota į senamiesčio statinį ir individualiai pritaikyta prie unikalios vietos. Nestandartinės parduotuvės erdvių interjerui kurti buvo pasitelkta architektų komanda „HEIMA Architects“.

„Vienas svarbiausių dalykų, prie kurių teko prisitaikyti kuriant interjerą – parduotuvėje esantis pamatas ir mūrinė siena, kurie saugomi kaip kultūros paveldo objektai. Jie atitinkamai padiktavo toną bendram erdvių interjerui ir spalvinei gamai. Patalpose vyrauja pastelinės spalvos ir natūralus medis. Pritaikytas apšvietimas atitinkamai išryškina unikalius ir reikšmingus objektus. Naujoji parduotuvė taip pat darniai integruota į bendrą atnaujinto prekybos centro „G9“ interjerą“, – sako architektūros studijos „HEIMA Architects“ architektas Povilas Žakauskas.

Naujoji parduotuvė pirkėjų kasdien lauks nuo 8 iki 22 val.

G9 taip pat bus įrengta vadinamoji ekostotelė su taromatais.

Naujai atidaroma „Lidl“ parduotuvė – jau 45-oji Lietuvoje. Šiuo metu „Lidl“ parduotuvės veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)