Portalas DELFI kviečia naginguosius tautiečius pasidalinti savo rankomis sukurtų kūrinių, puošiančių namų, sodo ar kiemo aplinką, nuotraukomis ir dalyvauti meistriškiausio gyventojo konkurse.

Jūsų rankomis pagamintą ar atnaujintą baldą nuolat giria draugai ir giminės? O gal kieme sukonstruotos pavėsinės ar dekoracijų sustoja nufotografuoti pakeleiviai? Po Jūsų atlikto remonto namuose niekas negali patikėti, kad apsisukote be profesionalų pagalbos?

Galbūt būtent Jūs esate vienas iš nagingiausių gyventojų! Pasidalinkite savo darbais ir laimėkite prizų. Tegu jūsų darbas nelieka neįvertintas.

Norėdami dalyvauti konkurse, įkelkite savo kūrinio nuotrauką, kartu aprašykite, kaip Jums pavyko jį sukurti. O DELFI skaitytojai išrinks, kuris iš Jūsų verčiausias nagingiausio gyventojo titulo.

Konkursą galite rasti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)