Rygiečiai su varžovais abu mačus sužaidė be įvarčių – 0:0, o kadangi tikslių smūgių nebuvo ir per pratęsimą, latviai su airiais savo santykius išaiškino 11 m baudinių loterijoje.

Joje irgi viskas vyko koja kojon: abi komandos realizavo po pirmus tris savo bandymus (3:3), tada po du prašovė, vėl įmušė po vieną (4:4), o tada šeimininkų puolėjas Armandas Petersonas suklydo, tuo metu svečių gynėjas Seanas Hoare'as buvo taiklesnis – 4:5.

Savo odisėją šių metų UEFA Čempionų lygoje jau baigusi „Riga“, kaip ir antradienį suklupusi Marijampolės „Sūduva“, dabar kovas tęs Europos lygos atrankos varžybose. Jose rygiečiai susikaus su Glivicės „Piast“ iš Lenkijos, o „Sūduva“ – su San Marino čempione „SP Tre Penne“ ekipa.

Beje, „Piast“ futbolininkai buvo per plauką nuo kito etapo, tačiau namuose iki 82 min. pirmavę prieš Borisovo BATE jie galiausiai pralaimėjo 1:2 (1:0) ir užleido kelią baltarusiams.

Klužo CFR komanda, kuriai atstovauja vartininkas Giedrius Arlauskis, savo aikštėje 3:1 (2:1) nugalėjo „Astana“ (Kazachstanas) ekipą ir žengė į kitą etapą. G. Arlauskis žaidė visą mačą.

Aikštės šeimininkų gretose pasižymėjo Billelis Omrani (10 ir 73 min.), o 26 min. kamuolį į savo vartus nukreipė Kazachstano klubo žaidėjas Jevgenijus Postnikovas.

Svečiams įvartį pelnė Romanas Murtazajevas (4).

Pirmąsias rungtynes Kazachstane 1:0 buvo laimėjusi „Astana“.

Klužo klubas antrajame atrankos etape žais su Tel Avivo „Maccabi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)