Jaunieji karališkieji tėveliai savo pirmagimį Archie (kuris vos prieš savaitę buvo pakrikštytas itin privačioje ceremonijoje) paliko saugiai namuose, kad Londono Vestendo teatre padėtų pristatyti 1994-ųjų originalios kino studijos „Disney“ animacijos naująjį gyvo veiksmo perdirbinį.

Meghan dėvėjo juodą „Jason Wu“ suknelę, suderintą su „Aquazzura“ aukštakulniais ir „Gucci“ rankine. Paskaičiuota, kad šis jos garderobas kainavo apie 15 tūkst. svarų sterlingų (16 tūkst. eurų).

Meghan Markle ir princas Harry

Žvaigždžių kupinas vakarėlis buvo surengtas siekiant paremti besitęsiančius princo Harry laukinių žvėrių išsaugojimo darbus ir tarnybą, saugant nykstančius laukinius gyvūnus visoje Afrikoje. Šis didelis įvykis užbaigė įdomų Meghan savaitgalį, kuri vos dieną prieš, šeštadienį, prisijungė prie „sesers“ Kate Middleton stebėdama Serena Williams kovą teniso čempionato finale, Vimbldone.

Filme „Liūtas karalius“ pagrindinius Nalos ir Simbos vaidmenis originalo kalba įgarsina ryškiausios muzikos pasaulio žvaigždės – Beyoncé bei Donald Glover. Filmo premjeroje Holivude, Beyoncé atsivedė į save itin panašią septynmetę dukrą Blue Ivy.

Kiek ankščiau šiemet Beyoncé pagerbė Meghan įtraukdama ją į vaizdo klipą „BRIT“ apdovanojimų metu. Tuomet dainininkė savo asmeninėje „Instagram“ paskyroje taip pat pasveikino Meghan su jos nėštumu.

„Juodosios istorijos mėnesio proga, mes lenkiamės žemyn vienai iš mūsų, kelią rodančių Monų.“ – rašė ji. „Sveikiname su tavo nėštumu! Mes linkime jums daugybės džiaugsmo.“

Raudonojo kilimo premjeroje, prieš pažiūrėdami filmą Sasekso hercogas ir hercogienė susitiko su kai kuriais veiksmo dramos „Liūtas karalius“ aktoriais ir kūrėjais. Jie taip pat turėjo galimybę pabendrauti su atstovais iš organizacijų, kurios atlieka laukinių gyvūnų išsaugojimo ir svarbius gamtosaugos darbus.

Didžioji naktis įvyko likus keliems mėnesiams iki Harry ir Meghan – bei, žinoma, mažojo Archie – kelionių turo Pietų Afrikoje.

Princas Harry turo metu taip pat yra numatęs solo-vizitus į tokias šalis, kaip Angolą, Malavį bei Botsvaną, kurių metu pristatys poros kuruojamas laukinių gyvūnų išsaugojimo kampanijas, kartu skatindamas kitus svarbius uždavinius, kaip jaunų moterų ir mergaičių švietimą.

Filmas „Liūtas karalius“ taip pat remia globos kompaniją „Protect the Pride“, kuri bendradarbiauja su daugeliu laukinių žvėrių išsaugojimo partnerių, siekia didinti informuotumą ir deda visas pastangas apsaugoti itin sparčiai mažėjančią laukinių liūtų populiaciją visoje Afrikoje.

Lietuviškai dubliuota nuotykių drama visai šeimai „Liūtas karalius“ kinuose nuo liepos 19 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)