Vakariniuose ir centriniuose šalies rajonuose vyraus trumpi ir negausūs lietūs. Aukštaitijoje gali ir visai nepalyti. Intensyviausi lietūs šiandien prognozuojami Suvalkijoje ir Dzūkijoje, vietomis čia dundės ir perkūnija. Vėjas dieną bus šiaurinių krypčių, vidutinio stiprumo. Temperatūra mažai skirsis nuo pastarųjų dienų - vyraus 18–21 laipsnio šiluma.

Sekmadienį orų sąlygos mažai keisis. Naktį vietomis, didesnė tikimybė pietrytiniuose rajonuose, trumpai palis. Vėjas bus silpnas. Temperatūra debesuotoje pietrytinėje šalies pusėje pažemės iki 10–12 laipsnių, o giedresniuose šiaurės vakariniuose rajonuose bus visai vėsu, tik 7–9 laipsniai šilumos.
Sekmadienio dieną vėl numatomi debesuoti su pragiedruliais, daug kur su trumpais lietumis orai. Vakariniuose rajonuose saulės bus daugiau, o palynos tik vietomis ir negausiai. Rytinėje šalies pusėje prognozuojamos intensyvesnės vasaros liūtys, galima ir perkūnija. Vėjas laikysis šiaurinių krypčių, 5–10 m/s. Oras dieną įšils iki 18–22 laipsnių.

Pirmadienį prognozuojama daugiau saulės, o lietaus tikimybė mažesnė. Naktį temperatūra vėl kris iki 7–12 laipsnių, o dieną su saulės pagalba beveik visoje šalyje turėtų viršyti 20 laipsnių.