Turiu tokią tetą, kuri labai klausinėja apie mano su vyru intymų gyvenimą, nutaiso tokią veido išraišką paslaptingą ir pradeda klausinėti. Aišku, jai niekas nieko nesipasakoja (dar ko?), bet ji vis tiek rodo didelį susidomėjimą. Vis tiek klausinėja, uždavinėja klausimus apie tai, kiek kartų mes mylimės, kokiomis pozomis, kokiu paros metu, ar aš nesigėdiju mylėtis šviesoje ir ne po antklode, ar mane tenkina seksas, ar vyras po sekso būna švelnus, ar aš jį baudžiu neduodama sekso ir t.t.

Nors niekas tetos neklausia, ji davinėja atitinkamus patarimus, pavyzdžiui, primygtinai siūlo naudoti lubrikantus, jei kartais būtų problemų: „Aš jau sena, aš viską žinau, todėl tau pasakysiu, kaip reikia daryti...“. Taip pat „tetulytė“ aiškina, kokia poza yra geriausia: „mylėtis reikia tik kai vyras iš priekio, nes kitokios pozos yra iškrypimas...“ Na, patarimai jos nei du, nei dešimt, liaudiškai tariant. Teta nėra vieniša. Nėra nuprotėjusi. Tiesa, ji pagyvenusi, keistokų įsitikinimų ir pažiūrų.

Buvo jai padovanotas erotinis romanas, kad savo vaizduotę galėtų plėsti. Buvo pasiūlyta atitinkamus filmus žiūrėti. Bet ne, jai neįdomu, ji taip atsakė. Jai įdomiausia yra, kai „kas nors pasipasakoja“.

Tai štai kokių juokingų ir keistų žmonių esama. Niekaip literatūroje nesuradau, kas čia per iškrypimas?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.