Žurnalistai aptiko dokumentus, kurie įrodo, jog pora jau sumainė žiedus. Santuokos liudijimas išduotas Kalifornijoje. Portalo TMZ.com žiniomis, vestuvės slapta įvyko vasarį. T. Kaulitzas, kuris jaunimui gerai žinomas kaip muzikantas iš grupės „Tokio Hotel“, pasipiršo H. Klum per praėjusių metų Kalėdas.

Kol kas nei vieno iš jų atstovai šios žinios nekomentuoja.

Tom Kaulitz ir Heidi Klum

Šių dviejų įžymybių meilės istorija prasidėjo 2018 metų pradžioje. Supermodelis, kuri taip pat yra ir keturių vaikų mama, su muzikantu viešumoje kaip pora pirmąkart pasirodė kovo mėnesį.

Po to, kai paaiškėjo, kad tarp poros – net 17 metų amžiaus skirtumas, joedu sulaukė nemažai kritikos.

„Pastaruoju metu man kiti žmonės vis dažniau primena apie mano amžių, nei aš pati apie tai susimąstau. Mano vaikinas yra daug metų jaunesnis ir daugeliui tai atrodo nepriimtina, jie vis užduoda man klausimus apie tai. Ir tai yra vienintelis metas, kada mano amžius atrodo kažkokia problema ir aš turiu atsakinėti į tokius klausimus. Tačiau aš apie tai daug negalvoju. Reikia tiesiog gyventi laimingą gyvenimą nemąstant, ką apie tave galvoja kiti, nes jaudinimasis dėl to pridės tik dar daugiau raukšlelių“, – 2018 metų liepą viename interviu sakė H. Klum.

Tai jau trečiosios garsios moters vestuvės. Anksčiau ji buvo ištekėjusi už žvaigždžių plaukų stilisto Rico Pipino (1997-2002 metais) ir dainininko Seal (jųdviejų santuoka truko nuo 2005 iki 2014 metų.

T. Kaulitzui tai irgi ne pirmos vestuvės. 2015 metais jis vedė Rią Sommerfeld, tačiau santuoka tetruko trejus metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)