„Ačiū, negaliu žodžiais išreikšti savo dėkingumo ir jausmų „Žalgirio“ organizacijai. Mano šeima ir aš jautėmės kaip namuose. Jūs buvote tie, kurie patikėjote manimi, kai niekas kitas to nedarė ir už tai būsiu amžinai dėkingas“, – rašė prancūzas.

LKL Westermannas fiksavo 7,2 taško, 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir 2,2 atkovoto kamuolio vidurkius per 17 žaidimo minučių.

Atletas iš „Žalgirio“ pas Eurolygos grandus kelia sparnus antrąkart karjeroje. Po puikaus 2016-2017 m. sezono Kaune jis išvyko į Maskvos CSKA. Į Lietuvą Westermannas sugrįžo praėjusio sezono pradžioje.

L. Westermannas paskutinį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 17 minučių pelnė 6,4 taško, atliko 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 2 kamuolius. LKL lygoje prancūzo statistika per tą patį vidutiniškai aikštėje praleistą laiką buvo kiek geresnė: 7,2 taško, 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir 2,2 atkovoto kamuolio.

L. Westermannas jau antrą kartą karjeroje palieka „Žalgirį“ persikeldamas į Eurolygos milžinų glėbį. Po 2016-2017 metų sezono jis išvyko ir sezoną žaidė Maskvos CSKA komandoje.

„Žalgiris“ gynėjų pozicijoje lieka su Luku Lekavičiumi, Mariumi Grigoniu, Roku Jokubaičiu, Thomasu Walkupu ir naujoku 26-erių metų 191 cm ūgio Alexu Perezu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)