Avinas

Impulsyviems Avinams vasarą vertėtų išmokti valdyti karštą savo būdą. Neverta demonstruoti neigiamų emocijų, tai kvepia pykčiais su viršininku ir antrąja puse. Bet nepatartina ir laikyti savyje negatyvių jausmų. Kilus konfliktui, geriau spręsti ginčus, vystant konstruktyvų dialogą.

Jautis

Vasarą Jaučiams pasitaikys puikių progų keisti į gerą pusę savo gyvenimą. Bet ši galimybė bus tokia netikėta ir mįslinga, kad jie sugaiš nemažai laiko apmąstymams. Neverta bijoti naujų atradimų ir gyvenimo posūkių, baiminantis galimų nesėkmių. Reikia išeiti iš komforto zonos, kad galėtumėte pradėti mėgautis gautomis privilegijomis.

Dvyniai

Dvyniams vertėtų išmokti planuoti reikalus. Didelė rizika nugrimzti į tingulį ir veltui praleisti šią vasarą. Taip pat nepatartina įsisukti į nesveiką maistą ir alkoholį. Geriau skirti laiko sportui ir paimti gyvenimo vadžias į rankas, iškelti tikslų ir susidėlioti prioritetus.

Vėžys

Vėžiai šią vasarą sutiks savo antrąja pusę. Bet užuot linksmai leidę drauge laiką, jie įsileis į priekaištus ir nuoskaudas. Kad išsaugotų santykius ir patausotų nervus, Vėžiams patartina apgalvoti savo elgesį ir liautis varginus žmogų nepagrįstomis pretenzijomis. Vienišiems Vėžiams vertėtų būti kantresniems, bendraujant su draugais ir su kolegomis darbe.

Liūtas

Liūtams būtina sulėtinti tempą. Pašėlęs gyvenimo tempas ir didžiulis prisiimtas darbo krūvis gali pakenkti sveikatai. Neįmanoma visiems įtikti – būti idealiais tėvais, geriausiais mėnesio darbuotojais, nuolat šėlti su draugais ir dalyvauti visuose įmanomuose renginiuose. Išmokite būti ne visada idealūs ir gauti malonumo iš paties gyvenimo, o ne iš jo tempo.

Mergelė

Mergelėms patartina nesusikoncentruoti į savo nesėkmes. Juo labiau, kad dažniausiai joms neverta skirti šitiek daug dėmesio. Nepulkite į neviltį ir negalvokite vien apie savo klaidas. Verčiau pagalvokite, kaip jas ištaisyti ar tiesiog padarykite išvadas ir toliau ženkite su šypsena veide ir širdyje.

Svarstyklės

Mąsliosioms Svarstyklėms šią vasarą nevertėtų laikyti savyje negatyvių emocijų. Jei kažkas neduoda ramybės, iš karto išsakykite savo pretenzijas. Priešingu atveju, visas susikaupęs pyktis gali išsprogti netinkamu metu ir išsilieti ant artimo žmogaus. Jei norite išvengti barnių su artimaisiais, reikia liautis užgniaužti savo išgyvenimus.

Skorpionas

Skorpionams vasarą pasitaikys proga apsilankyti toje vietoje, apie kurią seniai svajojo Tik per pramogas ir linksmybes jie gali nepastebėti, kaip išleis labai daug pinigų. Kad po atostogų neliktumėte tuščia pinigine, stenkitės mažiau išlaidauti.

Šaulys

Šauliai taip stipriai savimi abejos, kad paleis gyvenimą pasroviui ir atsisakys nemielo darbo. Nereikia jaudinis dėl to, kas dar neįvyko. Sutelkite jėgas ir išbandykite save dominančioje srityje. Pasitikėjimas savo jėgomis ateis, kai tik pradėsite dirbti mėgstamą darbą, kuris teiks malonumą.

Ožiaragis

Ožiaragiams pats laikas nustoti bumbėti dėl kiekvieno menkniekio. Aplinkiniams įgrįs nuolatinis zirzimas ir jie ims vengti nuolat viskuo nepatenkinto žmogaus. Ieškodami trūkumų aplinkiniame pasaulyje, Ožiaragiai rizikuoja praleiskite mažus kasdienius džiaugsmus. Vasara baigsis, o gerų prisiminimų apie ją nebus. Išmokite džiaugtis mažais dalykais.

Vandenis

Rutina Vandeniams gali sukelti motyvacijos stygių. Jiems patartina dažniau išeiti iš namų, susitikti su draugais, pramogauti, džiaugtis šiltu oru. Jei miegosite iki pietų, galite ir nepastebėti, kaip visą vasarą praleisite vieni, be malonių įspūdžių.

Žuvys

Žuvys vasarą užmegs naujų pažinčių, tiesa, ne visos bus sėkmingos. Tarp naujų pažįstamų bus žmonių, kurie bandys jumis manipuliuoti. Apdairiau rinkitės bendravimo ratą, neprisileiskite pernelyg arti menkai pažįstamų žmonių. Jei paisysite rekomendacijų, vasara bus įsimintina, su daug ryškių įspūdžių. Šiltos dienos greitai prabėga, tegu jos būna kupinos susitikimų su draugais, kelionių ir aktyvaus poilsio. Svarbiausia – nepasiduoti negatyvui ir džiaugtis kiekviena gyvenimo akimirka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)