31-erių 203 cm ūgio krepšininkas praėjusį sezoną rungtyniavo Zielonos Goros „Stelmet“ (Lenkija) ekipoje. VTB Vieningoje lygoje kroatas vidutiniškai per rungtynes rinkdavo 9,2 taško ir 6,3 atkovoto kamuolio.

Prieš tai „Lietkabelio“ naujokas atstovavo Klužo-Napokos „CS Universitatea“ (Rumunija), Zagrebo „Cibona“ (Kroatija), Sofijos „Lukoil Academic“ (Bulgarija), „Manresa“ (Ispanija) klubams.

2016 metais Ž. Šakičius dalyvavo Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

Šiuo metu jis su rezervine Kroatijos rinktine rungtyniauja NBA Vasaros lygoje. Las Vegase Ž. Šakičius per 3 mačus vidutiniškai rinko 13 taškų ir 7,7 atkovoto kamuolio.

Kroatas tapo penktuoju „Lietkabelio“ naujoku šiame tarpsezonyje – prieš tai ekipą papildė F. Olujobi, Tomas Lekūnas, Tomas Dimša ir Martynas Sajus. Kontraktai buvo pratęsti su gynėjais Stefanu Sinovecu ir Mariumi Valinsku bei vyr. treneriu Nenadu Čanaku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)