Po to, kai jį užklupo vėžys, aktorius pasitraukė iš viešumos.

Val Kilmer

Panašu, jog dabar V. Kilmeris pamažu vėl atsiduria dėmesio centre, maždaug po metų kino teatruose pasirodys garsiojo 1986 m. filmo „Top Gun“ tęsinys „Top Gun: Maverick“. Praėjusią vasarą Tomas Cruise’as sakė, kad jaučiasi „ypatingai“ vėl dirbdamas su kolega ir bičiuliu V. Kilmeriu.

„Jam puikiai sekasi“, - „Extra“ pasakojo T. Cruise’as.

Vaidmuo „Top Gun: Maverick“ nutrauks netrumpą pauzę Holivudo žvaigždės karjeroje. Po ne vienerius metus sklandžiusių gandų apie sveikatos problemas, V. Kilmeris galiausiai papasakojo apie savo kovą su gerklės vėžiu 2017 m. gruodžio mėnesį „The Hollywood Reporter“ duoto interviu metu.

Jo sveikatos problemos pirmą kartą iškilo į viešumą 2015 m. sausio mėnesį, kai aktoriaus atstovas spaudai pranešė, kad V. Kilmeris buvo skubiai nugabentas į ligoninę, „įtarus auglį“. Netrukus atstovas spaudai „Facebook“ paskelbė, kad kino žvaigždė ligoninėje atsidūrė ne dėl auglio, o „dėl komplikacijos“.

Galiausiai V. Kilmeris prisipažino apie įveiktą vėžį gruodžio mėnesį „The Hollywood Reporter“ duotame interviu. Kartu su aktoriumi buvo jo vaikai Mercedes ir Jackas bei buvusi žmona Joanne Whalley. Straipsnyje buvo atskleista, kad dvejus metus trukusi kova su vėžiu „išvargino šeimą“.

Taip pat buvo nurodyta, kad po V. Kilmeriui atliktos trachėjos operacijos jo balsas pasidarė gergždžiantis, tapo sunkiau kvėpuoti, liga beveik neatpažįstamai pakeitė jo išvaizdą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)