Giedrė Nalivaikaitė (elektrinė gitara, vokalas), Elena Neniškytė (būgnai, vokalas), Dominyka Kriščiūnaitė (bosas, vokalas) – švieži balsai lietuviškoje scenoje, rašoma organizatorių pranešime spaudai. Anksčiau priklausę „Ministry of Echology“, „Umiko“, „Kotori“, „Homechestra“, „Elle G“ ir kitoms grupėms, vilnietės nusprendė suvienyti jėgas. Tarpusavyje jos maišo repą, trash, lo-fi, surf, soul muziką. Dar pridėkime vaikišką džiaugsmą, nuoširdumą ir moterišką energiją.

2018-aisiais išleidę debiutinį albumą „NA x 80“, „shishi“ buvo greitai pastebėtos sostinės melomanų.

Galbūt kažkam keistai skambantis grupės pavadinimas sugalvotas neatsitiktinai. shishi reiškia kinų globėją liūtą su šuns kojomis ir uodega, saugantį nuo blogų dvasių.

„Mus myli ir vaikai, ir seneliai, ir visi „prie žemės“ esantys žmonės. Nes mes esame žmonės. Norėjome išmokti groti instrumentais gerai, geriau ir geriausiai – tą ir darome. Iš visos širdies linkime laimės ir gėrio sau ir pasauliui. Roko mes dar negrojame, galbūt kada grosime, mūsų stilius laisvas kaip ir sielos. O tai ir teikia džiaugsmą“, – taip apie „shishi“ stilistiką kalba būgnais grojanti E. Neniškytė.

„Mercury“ prizo laimėtojai ir net 5 kartus „Grammy“ nominantai „Franz Ferdinand“ – pirmoji pasaulinio garso grupė, kurią pasitikti patikėta „shishi“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją