Tikriausiai visi puikiai atsimena, kad grupė „Glossarium“ sužibėjo nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje šiemet. Rokeriai į pop dainų konkursą įnešė tikrą sumaištį, kitaip sakant naujų vėjų.

Kaip vaikinai tuo metu minėjo: „Tai tik pirmi žingsniai, o kur mus tai nuves – pamatysite patys“, – sako vokalistas S. Šivickas.

Grupė aktyviai koncertuoja ne tik baruose, bet ir tokiuose festivaliuose kaip „Kilkim Žaibu“, „Beach Bike Fest“. Vyrai nestabdo ir pristato naujausią singlą pavadinimu - „Vėliava“, kuris skirtas prisiminti didingą karalių Mindaugą.

Tai yra ženklas, jog roko muzikos scena yra vis dar pilna įvairiausių spalvų, tuo tarpu „Glossarium“ vaikinai savo gerbėjams turi džiugią naujieną, kad antrojo albumo galima tikėtis jau kitais metais.

„Šie pirmi metai mums, aktyviai koncertuojantiems kaip grupei, yra kupini iššūkių, netikėtumų bei išbandymų. Tiesą sakant, vaikinai stebisi tuo, ką jau nuveikė – iš niekur išlindę skustagalviai sudrebino „Eurovizijos“ sceną, įsibrovė į kelis festivalius, šventes, klubus ir tai tik pradžia, o nepraėjo nei metai! Jau derinamės turus po Lietuvą, Latviją, Estiją – tikslas pasiekti Helsinkį ir kol kas panašu, kad einame tinkama kryptimi“, – įspūdžiais dalinasi vadybininkas-gitaristas L. Gubanovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)