Pasak Turto banko generalinio direktoriaus Mindaugo Sinkevičiaus, parduodamos įmonės didžiausią vertę sudaro nekilnojamasis turtas, esantis prestižinėje Palangos vietoje. Tokių objektų pasiūla yra ribota, tad tikimasi investuotojų dėmesio.

„Rinkoje stebime išaugusį susidomėjimą nekilnojamuoju turtu kurortinėse vietose. Poilsio namai „Baltija“ yra prestižinėje Palangos vietoje ir turi išvystytą nekilnojamąjį turtą, kurį, tiesa, reikia atnaujinti, tad dėl palankių rinkos sąlygų tikimės sulaukti investuotojų dėmesio“, – pranešime cituojamas M. Sinkevičius.

Vienam didžiausių poilsio ir gydymo kompleksų Palangoje poilsio namams „Baltija“ priklauso viešbutis „Vyturys“ su reabilitacijos centru, viešbutis „Žilvinas“ ir šešių blokuotų pastatų kotedžas „Žilvinėlis“. Viešbutis „Vyturys“ su reabilitacijos centru yra įsikūręs šalia Palangos botanikos parko.

Viešbučio „Žilvinas“ kompleksą, esantį vos už 200 metrų nuo jūros, supa pušynas. Bendras visų „Baltijos“ pastatų plotas siekia daugiau nei 11,5 tūkst. kv. m, dalis kambarių yra atnaujinti. Bendras nuomojamos žemės plotas sudaro 4,47 hektaro.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją