Spontaniškai į Mauricijų išvykę Natalija ir Darius kaskart nustebdavo nuo salos teikiamų staigmenų: nuostabaus klimato, gražios gamtos, puikaus viešbučio aptarnavimo ar neįtikėtinai skanių ir sultingų vaisių.

„Norėjome ramaus poilsio ir laiko sau, norėjosi gražių vaizdų ir šiltos jūros. Nesinorėjo pasirinkti Europos kurortų, jų šurmulio ir kaitinančio karščio vasaros sezono metu“, – DELFI pasakoja Natalija ir tikina, kad būtent dėl tokių priežasčių Mauricijus buvo tobulas pasirinkimas atostogoms.

Nuostabiais baltais paplūdimiais, įspūdingais kalnais ar jūros grožiu Natalija su širdies draugu dalijosi ir socialiniuose tinkluose. „Švenčiame gyvenimą“, – pakiliai vieną iš poilsio akimirkų komentavo žinoma Kauno verslininkė.

Be viso to pora aplankė ir turistų populiariausias vietas, kur artimiau susipažino su šio regiono kultūra bei istorija.

„Aplankėme išties pasaulio stebuklo vertas vietas. Paslaptingoji 7 spalvų Maricijaus žemė – gamtos stebuklas. Chamarelio miestelio apylinkėse septynių spalvų kopos kadaise susidarė dėl čia įvykusių ugnikalnių išsiveržimų. Saulės atokaitoje spalvos mirguliuoja lyg gyvas gamtos paveikslas, kas suteikia dar daugiau žavesio ir paslapties. Iš tiesų įvairių spalvų kopos atsirado dėl uolienose išsilydžiusių metalų“, – aiškina pašnekovė.

N. Martinavičienė kartu su mylimuoju taip pat aplankė Juodosios upės tarpeklių nacionalinį parką, žavėjosi Grand Basinno ežeru, kuris hinduistų tikėjimą išpažįstantiems vietiniams atitinka Gango upės svarbą Indijoje.

„Dėl puikaus klimato, čia visada šilta ir vandens temperatūra yra apie 26 laipsnius visus metus. Gyventojai čia labai draugiški ir paslaugus. Viešbučiai nuostabus, o aptarnavimo ir paslaugų kokybė geresnė nei Europoje“, – džiaugėsi Natalija.

„Kiekviena diena pilna nuotykių ir atradimų. Džiaugėmės kiekviena akimirka. Ir net tada, kai nulydavo lietutis, kas būdinga tropikų šalimis, po keliolikos minučių vėl šveisdavo saulė“, – DELFI pasakojo verslininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)