„Kūryba kartu buvo vienas malonumas. Gera, kai žmogaus požiūris į darbą yra profesionalus ir laisvas“, – Justinas Jarutis džiaugėsi, kad darbai vyko labai greitai ir sklandžiai. „Su Justinu atvykus į studiją bandyti kurti kūrinį, iškart pamačiau – jis pro. Gal kiek iš pradžių man buvo nedrąsu, bet iškarto supratau, kad bus puiki kolaboracija. Justinas žino, ką daro, todėl laikas studijoje buvo produktyvus, daug ko išmokau“, – pasakojo jaunasis talentas Niko.

Kaip rašoma spaudos pranešime, Niko Barisas 2019-uosius pradėjo pasirodydamas muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“ Per pusę metų atlikėjas išleido net 5 kūrinius ir nemažindamas tempo kartu su „OpenPlay“ prodiuserių komanda jau dėlioja debiutinio albumo ir albumo turo planus.

Vasarą atlikėją bus galima išvysti didžiausiuose Lietuvos festivaliuose: Radistai Village, Karklė, Granatos Live. Būtent Granatos festivalio organizuojamame renginyje Vasaros Terasoje Vilniuje, jau šį šeštadienį, Liepos 6-ąja, bus galima išgirsti gyvą Niko Barisas pasirodymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)