Mažųjų rūmų parodų salėje Paryžiuje vykęs italų dizainerio kolekcijos pristatymas pasižymėjo sudėtingais etninių drabužių įkvėptais pastelinių atspalvių deriniais. Juos demonstravę modeliai prašmatnaus pasirodymo metu triskart apsisukdavo ant podiumo.

Renginys prasidėjo skambant muzikai iš Piotro Čaikovskio baleto „Gulbių ežeras“, o ant modelių galvų puikavosi apdangalai, primenantys gulbe paverstą princesę Odetą. Kolekcija banguotomis trečiojo dešimtmečio stiliaus šukuosenomis, pončo formos apsiaustais ir žaismingais taškeliais užsiminė apie praeitį, tačiau galiausiai, pasirodžius tinklinėms palaidinėms ir tiulio sijonams, įsitvirtino dabartyje.

„Giorgio Armani“ kolekcija

Tarp renginyje apsilankiusių įžymybių buvo aktorė Nicole Kidman ir jos vyras Keithas Urbanas. Jų apsilankymas atspindėjo „Armani“ statusą – tai vienas mėgstamiausių kino industrijos raudonojo kilimo dizainerių.

84-erių Giorgio Armani taip pat pristatė pilkšvai rausvos, švelniai žydros ir šviesios nefrito žalsvos spalvų savo klasikinių švarkų versijas, o deriniams svorio ir tekstūros pridėjo pasitelkdamas blyksinčius kristalus ir perlus.

„Giorgio Armani“ kolekcija

Pastelinė kolekcijos paletė buvo paskaninta juodais elementais – aksominiais švarkais ir brangakmeniais puoštomis kelnėmis.

Baigiamieji derinių akcentai – stambūs auskarai ir delninės. Pasirodymą užbaigė platų ir ilgą banguojantį švelnių vaivorykštės atspalvių sijoną, juodą šilkinę krūtinės juostą ir tinklinę kristalais mirguliuojančią palaidinę vilkėjęs modelis.

Iš 82 derinių susidedanti rudens ir žiemos kolekcija žymi 30-ąjį veterano dizainerio aukštosios mados pasiūlymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)