Trumpi lietūs aplankys visus rajonus, sodresnio lietaus sulauks centriniai ir šiauriniai šalies rajonai. Palyti gali ir ne po vieną kartą. Kai kur lietų gali palydėti perkūnijos griausmas. Vakarinių krypčių vėjas nerims, bus smarkokas, vietomis gūsiai sieks 15–18 m/s. Šiandien oras šils vangiai: pajūryje ir šiaurės Žemaitijoje bus 15–17, centriniuose ir pietvakariniuose rajonuose 16–18, Vilniaus ir Alytaus apskrityse vyraus 17–19, o pietiniame ir rytiniame šalies pakraštyje tikėtina sulaukti ir 20 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį situaciją išliks labai panaši kaip ir antradienį. Naktį vietomis vakariniuose ir centriniuose rajonuose truputį palis. Vėjas jau įgaus pietvakarių, vakarų kryptį, bus stiprokas. Temperatūra naktį pasiskirstys tarp 8–13 laipsnių šilumos. Vėsiausia bus šiauriniuose rajonuose, šilčiausia – pajūryje.

Ketvirtadienio dieną per daugelį šalies regionų praslinks trumpo lietaus debesys. Pietvakarių, vakarų vėjas ir toliau bus smarkokas, kai kur pavojingi vėjo gūsiai sieks 15–17 m/s. Šią dieną lietus bus mažiau įkyrus nei trečiadienį, tad ir temperatūra kils vienu kitu laipsniu aukščiau.