Ugandos rinktinė pirmame mače 61:70 nusileido Kenijos krepšininkams.

Beveik visą mačą be keitimų žaidusio (37 min.) B. Davieso sąskaitoje – 15 taškų (4/12 dvit., 0/3 trit., 7/12 baud.), aukštaūgis buvo rezultatyviausias savo komandos gretose. Maža to, atkovojo net 21 kamuolį ir surinko 17 naudingumo balų, bet suklydo 7 kartus.

Antrame mače Uganda 64:73 (14:16, 13:22, 20:18, 17:17) nusileido Egipto rinktinei, trečioje akistatoje 74:54 įveikė Tanzanijos krepšininkus, o paskutinėje kovoje 77:71 įveikė kaimyninės Ruandos komandą.

Pateikiama tik pirmo mačo detali rungtynių statistika.

Atrankos turnyrą laimėjo Kenija, į kitą etapą pateko trys grupės komandos – antrą vietą užėmęs Egiptas bei trečia likusi turnyro šeimininkė Uganda.

B. Daviesas pripažintas geriausiu turnyro kovotoju dėl atšokusių kamuolių.

Turnyras vyko Ugandos sostinėje Kampaloje.

„Esu dėkingas už galimybę atstovauti Ugandai. Nepamirštama patirtis! Kovojome iki galo, tai yra kažkas tokio, kuo galima didžiuotis“, – žinutę po kovų Ugandos rinktinėje „Twitter“ paskyroje paliko buvęs žalgirietis.

Artimiausias Afrikos čempionatas vyks 2021 metais Ruandoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)