Užtemimas pasižymės stipriu poveikiu, nors Lietuvoje ir nebus matomas.

Šio pilno Saulės užtemimo įtakoje, dienos įvykiai turės tendenciją kartotis. Tai diena, galinti būti kaip jūsų tolesnis gyvenimas. Tad šią dieną labai svarbu nepradėti jokio negatyvaus ciklo. Venkite nesutarimų ir konfliktų – juk nesinorėtų šeimoje kas dieną ginčytis, ar aiškintis santykius. Nesiimkite ir per didelio darbų krūvio – juk nenorėsite likusiomis dienomis dirbti už du. Neužsiimkite ir jums nemiela laisvalaikio veikla.

Jei norite kažko naujo, turite tam atlaisvinti erdvę. Todėl išvalykite namus, išneškite iš namų tai, kas sulūžę, nuskilę ar jums nebetinka. Kartu išvalykite ir savo mintis: pats laikas paleisti jus skaudinusią praeitį, atsisakyti nerimo, baimių ir liūdesio. Taip galėtumėte paruošti vietą į gyvenimą ateinantiems naujiems geriems dalykams.

Diena gali priminti filmą, kai kartojasi vis ta pati diena, su tais pačiais įvykiais. Į priekį judėkite minkštais katės žingsneliais, neužkliudydami, neužkabindami kitų. Tad ir pragyventi ją reikėtų taip, kaip kad norėtumėte nugyventi likusį gyvenimą. Šią ypatingos magijos dieną bendraukite švelniai ir skirkite kuo daugiau laiko ir savo meilės tiems, kuriuos mylite, su kuriais norite praleisti savo tolesnes dienas. Kartu svajokite, kurkite šviesius ateities planus,

Šviesių jums šią dieną patirčių ir lai išsipildo jūsų svajonės!