Avinas

Mėnesio pradžioje galite patekti į viršininko nemalonę, iš kurios ištrūkti pasiseks tik mėnesiui įpusėjus. Pataikauti viršininkui neverta – situacija ir taip susitvarkys, o mėnesio pabaigoje darbo našumas net viršys jūsų lūkesčius. Tuo metu jūs būsite „ant bangos“, tad plėsti savo įtakos ribas šiuo metu didelis privalumas. Dabar sudarytos sutartys ar naujos pažintys turės ilgalaikes pasekmes, nors artimesni ryšiai vargu ar bus sukurtas – dažniausiai toks bendravimas būna, kai matotės per laidotuves ar vestuves. Puiku pradėti kažką naujo, ne tik darbe bet ir asmeniniame gyvenime. Daug džiaugsmo teiks augintiniai.

Jautis

Atostogaujantiems mėnesio pradžioje tikrai pasiseks – nuosaikiai maloni atmosfera nuteiks puikiam poilsiui, nuostabiai praleisite laiką. Tačiau besidarbuojantys jaučiai ypatingų pasiekimų neturės, o mėnesiui įpusėjant besikaupianti įtampa suformuos ir pykčio priepuolius. Mėnesio viduryje tai labiau atrodys kaip nekalti vienkartiniai žaidimai, intriga ar net pykčiai, turintys aistros elementų, tačiau antroje mėnesio pusėje visa tai gali peraugti į atvirą nepasitenkinimo reiškimą ir konfrontaciją su savo aplinka. Taigi, visi jaučiai privalo lėkti atostogų. Puiku, jei turėsite galimybę pabūti atskirai nuo antros pusės.

Dvyniai

Pirmąją mėnesio pusę geriau praleisti kiek galima pasyviau, praktiškai su nuline pastangų doze, nes įvertinimo greičiausiai nesulauksite, o pasiektas rezultatas bus menkas. Situacija keisis antroje mėnesio pusėje, kai jūsų asmeninės pastangos atsispindės veiklos vaisiuose, o asmeniniuose santykiuose perimsite iniciatyvą į savo rankas, užkariaujant partnerio prielankumą. Neutralumą išlaikyti bus sunku, tad teks visuose dalykuose perimti vadovavimą į savo rankas. Vieniši turės įdėti daugiau pastangų mėginant užmegzti ir išlaikyti geidžiamus santykius. Vaikai visiškai jūsų nebegirdės, teks tik stebėti, kad ko neprisidirbtų.

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys

Pareigos ir atsakomybė ir toliau jūsų neapleis, tačiau atsipūsti ir maloniai bei įspūdingai praleisti laiką tikrai bus daug galimybių. Tik, darant bet kokį veiksmą, reikia atsiminti, kad jūsų ženkle vyks užtemimai. Geriau šiuo metu nieko naujo nepradėti. Mėnesiui įpusėjus atsiras noras padėti kitiems, duoti, globoti bei aukotis, jausite ryšį su savo Dieviškuoju pradu. Tai leis patirti neaprašomai malonius jausmus, kuriuose atsiskleidžia asmens esybė, dvasingumas... Mėnesio pabaigoje grįšite į savo „vėžes“, įsijungs normalus mąstymas, vidiniai filtrai leis įvertinti, ar nebuvot per daug įsijautę į svetimų žmonių problemas.

Liūtas

Laukia pasirinkimas – dalis liūtų sėkmingai liks dirbti savo darbuose ir tikrai džiaugsis pasiektais rezultatais, kita dalis liūtų mėgausis vasaros malonumais ir irgi džiaugsis rezultatais, naujomis pažintimis trumpalaikiais meilės malonumais. Beje, atostogaujantiems verta praleisti laiką kiek galima aktyviau, tačiau neviršijant savo fizinių galimybių – naujas patyrimas su aukšta adrenalino doze tikrai leis patirti nenusakomus įspūdžius. Geras laikas pradėti sportuoti ar susirasti aktyvų hobį, mokyti vaikus aktyvaus laisvalaikio praleidimo, aktyvios, judrios gyvensenos.

Mergelė

Galite trumpam atsipūsti ir mesti visus darbus į šoną, o atsakomybę ir prisiimtus įsipareigojimus trumpam įšaldyti – pirmąją mėnesio pusę turite galimybių linksmiau bei maloniau praleisti laiką. Verta persijungti. Besidarbuojantiems valdžios institucijų priimti sprendimai turės nepalankių atspalvių, o besiveržiantys uždirbti daugiau gali stebėti ir besiformuojančius nuostolius, ypač mėnesio antroje pusėje. Taigi šis užtemimų mėnuo nėra jums palankus todėl privalote būti dar labiau atsargesni ir nepatiklesni. Tai jausis ne tik darbe, bet ir asmeniniame gyvenime, santykiuose su šeimos nariais.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės

Mėnesio pradžioje, formuojasi didesnė sėkmė bei gerovė, likimas mėgins parodyti savo pačias gražiausias puses. Net viršininkai nebeatrodys tokie kvaili ar nekompetentingi, žiūrėsite į darbinę situaciją nuolaidžiai. Taip gražiai besiklostančią antrąją mėnesio pusę galėsite aktyviai veikti, o jus palaikanti aplinka leis pasiekti įspūdingų rezultatų, kuriais tikrai bus patenkinti visi, ir ypač aukščiau stovintys... Šeimyniniai reikalai taip pat klostysis puikiai, jausite, kad esate vienis. Mėnesio pabaigoje laukia malonus siurprizas ar gera žinia.

Skorpionas

Mėnesio pradžia jus maloniai nuteiks, jausite savo vertę, o kiti jums jaus pagarbą. Tačiau mėnesiui įpusėjant ir visą mėnesio antrąją pusę, jūs elgsitės taip, lyg bitė būtų įgėlusi – matysite, jog elgiatės, darote ar kalbate taip, kaip normaliomis sąlygomis nesielgtumėte, nekalbėtumėte.. Pradžioje tai aplinkiniams kels juoką, tačiau vėliau jūsų akibrokštai bus nebejuokingi... Tiesos sakymas ar tiesos ieškojimas šiuo metu prie gero neprives, taigi tyla – gera byla. Antrąją mėnesio pusę stenkitės kuo daugiau praleisti vienumoje, turėti kuo mažiau kontaktų su draugais ar artimaisiais, na, ir aišku savo nuomonę pasilikite sau

Šaulys

Visą likusią vasaros dalį jausite visapusišką pasisekimą, tad jau iškart, liepos pradžioje, reiktų veiklos plano, kuriame atsispindėtų jūsų tikslai, norai, svajonės. Ar vieni, ar kiti skirtumo nebus – jie tiesiog bus įgyvendinti, greičiausiai, jau antroje liepos pusėje, todėl verta pamąstyti ir variantą „B“. Visos sudarytos sutartys ar pažintys turės ilgalaikį teigiamą rezultatą, o aktyvi gyvenimiška pozicija leis išplėtoti tai visomis kryptimis. Šį mėnesį galite susipainioti įvairiuose meilės trikampiuose, kvadratuose ar net dar didesnį kampų skaičių turinčiose geometrinėse figūrose, ypač būkite atsargūs tie šauliai, kurie esate vedę ar ištekėjusios.

Ožiaragis, vandenis, žuvys


Ožiaragis

Visas mėnuo pažymėtas karo stoviu, kai praktiškai visa jūsų aplinka jumis bus nepatenkinta ir teks gintis arba tiesiog pačiam pasirinkti kovotojo dvasią, ir eiti į konfliktą. Jums reikia žinoti – bus aukų ir pats liksite „nukraujavęs“, tačiau savo aplinką būtina apvalyti nuo netikėlių, kurie yra šalia jūsų. Jus taip pat veiks užtemimai, todėl teks būti atsargesniais. Na, bet neverta užmiršti, kad be Dievo valios net plaukas nuo galvos nenukrenta, o ką jau kalbėti apie žmogaus veiksmus, elgesį. Visą mėnesį saugokitės, kad nepakliūtumėte sukčiams į rankas ypač mėnesio viduryje. Meilei nėra tinkamas metas, palaukite rugpjūčio.

Vandenis

Sėkmės elementai jus lydės, tačiau tai tiks susilpnins neigiamas tendencijas – pilnai jų nepanaikins. Žibalo į ugnį įpils jūsų sprendimai, kurie patiks ne visiems, todėl įsižiebęs konfliktas pereis iš nematomos kovos į atvirą, viešą savo interesų apgynimo kovą. Viską lems tik tai, kiek jūs esate teisus sau, savo šeimai ar aplinkai. Kuo teisesnis, tuo labiau turėsite galimybių laimėti. Neužtikrintumas teisumu prives prie neigiamo rezultato. Žodžiu, kaip galvojate – taip ir bus. Tiesiog privalote įjungti pozityvų mąstymą. Nustebsite kaip tai efektyvu.

Žuvys

Liepos mėnesį bus lengviau, galėsite atsikvėpti, tačiau ypatingai didelio palankumo nesulauksite. Mėginkite padidinti savo įtakas, mat viršininkas jus įvertins teigiamai, tačiau tai tinka tik privačiame sektoriuje. Dirbant valstybinėje institucijoje bus žiūrima platesne prasme, sistemine, tad platesnį mąstą suformuoti bus sunkiau. Šiaip ar taip, džiugesio, malonių akimirkų tikrai bus su kaupu. Mėnesio viduryje įsigysite prabangų daiktą. Na, o gera žinia ta, kad pinigų bus daugiau ir daugiau, o svarbiausia, kad jie kažkaip turės tendenciją kauptis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją