Klubas „BSC Young Boys“, kurio moterų komandai atstovauja minėta žaidėja, išplatintame pranešime sakė, kad jis buvo „informuotas, jog mūsų žaidėja Florijana Ismaili yra dingusi nuo šeštadienio popietės po incidento Komo ežere“.

„Policija tęsią jos paiešką“, – nurodoma pranešime. Klubas taip pat pareiškė, kad „esame labai sunerimę ir neprarandame vilties, kad viskas išsispręs laimingai“.

Klubas taip pat teigia palaikantis „glaudų ryšį su šeimos nariais“.

„BSC Young Boys“ klubo moterų komandos kapitonė F. Ismaili nuo 2014 priklauso Šveicarijos nacionalinei rinktinei.

Kaip skelbia Italijos dienraštis „Corriere della Sera“, F. Ismaili nusprendė su viena komandos nare pailsėti prie ežero ir išsinuomojo pripučiamą valtį netoli Muso. „Ji įšoko į vandenį ir nebeišniro“, – rašo laikraštis.

Apie tai buvo pranešta 16 val. 30 min. vietos (17 val. 30 min. Lietuvos) laiku. Narai pradėjo paieškos operaciją, tačiau iki šiol jaunos moters nerado. Paieška naktį buvo sustabdyta, tačiau atnaujinta sekmadienio rytą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)