„Taip, patvirtinti šį faktą galiu, tačiau plačiau komentuoti šių asmeninių reikalų tikrai nenorėčiau“, – tikino pašnekovė.

Nepaisant to, Ieva prasitarė, kad skyrybos su prodiuseriu Innomine jos gyvenime įvyko jau gana seniai.

Tiek Ieva, tiek Rolandas apie savo asmeninį gyvenimą nėra linkę atvirauti.

Pora kartu buvo kiek daugiau nei trejus metus.

DELFI primena, kad kadaise I. Gervinskaitė ne tik laimėjo „Mis Lietuva“ titulą, bet ir su dainininku Žilvinu Žvaguliu dalyvavo LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“. Taip pat vedė daug pramoginių koncertų, nepabijojo pasipuošti tik maudymosi kostiumėliu.

Dabar Ievą sunku atpažinti. Iš ekstravagantiškos ilgaplaukės scenos gražuolės, ji buvo tapusi kandidato į prezidentus Sauliaus Skvernelio dešiniąja ranka ir rinkiminio štabo nare.

„Buvimas politikoje yra svarbus mano gyvenimo etapas. Bet nežinau, kaip man seksis. Ar toliau tęsiu šią veiklą, ar netęsiu. Viskas susiklostė gyvenime taip kažkokiu būdu“, – yra sakiusi moteris.

I. Gervinskaitė tikino, kad tapusi S. Skvernelio komandos nare, ji tikėjosi išvengti žiniasklaidos dėmesio. Juk ir įvaizdis smarkiai pasikeitęs, tikėjosi, kad jos nepažins. Tačiau ji neliko šešėlyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)