Tiek atlikėja, tiek stilistas turėjo vos penkias minutes tam, kad drabužių ir avalynės parduotuvėje „F8 Outlet“ apsirengtų nuo galvos iki kojų. Pirmosios šio sezono laidos tema – stilingas įvaizdis laisvalaikio praleidimui mieste arba gamtoje.

Laidos dalyvių įvaizdžiai šįkart išsiskyrė – štai Iglė pasirinko vyriško kirpimo marškinius, siaurėjančio modelio, diržu sujuosiamas kelnes ir mokasinus. Eilutę Iglė užbaigė minimalistinio dizaino rankine.

Stilistas laidos viešniai parinko oversize marškinius, nepretenzingus džinso audinio šortus ir iš mados vis dar neišeinančius masyvius laisvalaikio batelius aukštu padu.

Paklausta, ar turi silpnybę drabužiams, I. Bernotaitytė neslėpė, jog jai pirmu smuiku griežia kiekybė, o ne kokybė. Sako, mieliau turės daugiau pigesnių drabužių nei kelis brangesnius.

„Tuomet ir derinti drabužius lengviau. Jei, pavyzdžiui, turiu mėgstamus vienos spalvos šortus, įsigyju to paties modelio kitą spalvą. O gal prireiks?“ – pasakojo atlikėja ir pridūrė, kad jos spintoje vietos naujiems pirkiniams, deja, dabar jau itin maža.

Tad kam stiliaus dvikovos užduotį atlikti pavyko geriau? Galutinis vertinimas priklauso tik nuo jūsų. Balsuokite!

Daugiau Iglės ir Joringio derinių nuotraukų išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)