Greta nuotraukos, kurią patalpino „Instagram“ tinkle, C. Ronaldo prirašė tris žodžius: „mes sukūrėme istoriją“.

Sunku nesutikti – po penkis kartus Auksinį kamuolį ir UEFA Čempionų lygą laimėjęs portugalas yra laikomas vienu geriausių visų laikų futbolininkų, o šešiskart NBA čempionas M. Jordanas – vienu geriausių visų laikų krepšininkų.

Po neseniai Portugalijoje pasibaigusio inauguracinio Tautų lygos finalinio turnyro, kuriame šeimininkai tapo čempionais, C. Ronaldo laiką leidžia su šeima. Prieš išvykdamas į salas greta Prancūzijos jis savaitę poilsiavo Graikijoje.

Futbolininkas atostogų metu neskaičiuoja pinigų. Pasak pranešimų žiniasklaidoje, už vieną nakvynę viešbutyje Graikijoje portugalas sumokėdavo apie 7 tūkst. eurų.

Antrus metus iš eilės tame pačiame viešbutyje apsilankantis C. Ronaldo papildomus 20 tūkst. eurų išdalino viešbučio darbuotojams už tai, jog šie pasistengia apsaugoti atleto šeimą nuo žiniasklaidos dėmesio.

Šių metų vasarį C. Ronaldo sukako 34-eri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)