Likus vienai dienai iki filmavimų pradžios, projekto prodiuseriai praneša ir apie mokytojų kėdes užimsiančius muzikos profesionalus. Pirmojo sezono žvaigždės žengia toliau – įspūdingiausių vaikų balsų projekte ieškos Monika Marija, Donatas Montvydas ir Mantas Jankavičius.
Naujasis projekto sezonas bus dar stipresnis už pirmąjį – tuo įsitikinęs ilgus metus su projektu esantis Donatas Montvydas. Atlikėjo pagrindinis tikslas šį sezoną yra tiesiog palikti Lietuvą be žado, vaikų pasirodymus nukeliant į patį aukščiausią lygį.

„Turint omenyje kokį šaršalą ir didžiulį susidomėjimą sukėlė pirmasis projekto sezonas, šį kartą tikiuosi likti nustebintas dar labiau. Pirmasis sezonas visuomet būna tas, kuris viską patikrina, o štai antrame, manau, kad dabar jau visi tėvai, muzikos mokytojai ir draugai talentingiausius vaikus įtikino dalyvauti ir didžiulių talentų bus net dar daugiau nei praėjusiais metais. Tikiu, kad šį sezoną bus didžiulė banga unikalių ir visus mus nustebinsiančių balsų, kurie pranoks net pirmąjį sezoną ir su jais sukursime tai, kas džiugins, stebins ir žavės žiūrovą. Man didžiausias džiaugsmas, kai projektas tampa reiškiniu. To aš ir sieksiu“,- sako „Lietuvos balsas. Vaikai“ mokytojas Donatas Montvydas.

Pirmąjį sezoną kartu su dalyve Milėja nugalėjusi Monika Marija, nusiteikusi nugalėtojos titul neatiduoti niekam. Didžiausias mokytojos lūkestis – dar daugiau talentingų, o svarbiausia, savo tikslų siekiančių vaikų, o ypač berniukų, kurių visuomet projektuose trūksta labiausiai.

„Tikiuosi, kad tai, kad vaikai jau žiūrėjo pirmą sezoną, šiame, naujame sezone, leis jiems labiau susikoncentruoti į savo tikslus, kad jie žinos, ko nori ir bus pasiruošę pasirodyti dar konkurencingiau. Kaip ir pirmame sezone, taip ir šį kartą, renkantis komandą vėl pasitikėsiu savo nuojauta ir jausmu. Praėjusio sezono taktika pasiteisino, todėl jos net nežadu keisti. Noriu rasti pačius balsingiausius vaikus, galinčius sužavėti žmones tiek savo talentu, tiek charizma“,- sako Monika Marija.

Vyriškoji mokytojų pusė, praėjusio sezono nugalėtojai nusileisti nežada. Tiek Donatas Montvydas, tiek Mantas Jankavičius sutartinai tvirtina, jog būtent azartas ir sportinis interesas nugalėti, šią „kovą“ dėl geriausių balsų daro tik dar įdomesnę, o šį sezoną gal net teks apjungti jėgas, kad stipriausi balsai užimtų būtent jų, o ne pergalę išplėšusios Monikos Marijos komandas.

„Žinoma juoko formoje, bet kadangi Monika Marija laimėjo praėjusį kartą, mes us Mantu žadam susivienyti ir tikslingai, bet gražiai jai pasipriešinti. Faktas, kad viskas priklauso ne tik nuo mūsų su Mantu darbo, bet ir vaikų pasirinkimo, todėl jau kuriam planus, kokias įtikinėjimo technikas pasirinksime šiais metais. Galiu patikinti, kad turėtų būti tikrai labai linksma“,- šypsosi Donatas Montvydas.
„Svarbiausia, kad tiek mes, tiek žiūrovai, o svarbiausia patys dalyviai projekte praleistų smagiausią, šventišką, džiaugsmingą, nurautą ir prasmingą laiką!“,- apie savo pagrindinį tikslą sako charizmatiškasis Mantas Jankavičius.

Kol kas „Lietuvos balso“ naujame sezone paskelbti du nauji vardai, kurie užims mokytojų kėdes – Monika Liu ir Monique, vis dar neaišku, kas bus kitos dvi žvaigždės septinatame „Lietuvos balsas“ sezone ir kas užims „Lietuvos balsas. Senjorai“ projekto kėdes. Visas paslaptis ELITAZ prodiuseriai žada atskleisti filmavimo aikštele tapusioje Vilniaus „Siemens“ arenoje ateinančių filmavimų metu.

Kultinių „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekto„aklųjų perklausų“ filmavimai įvyks šį šeštadienį ir sekmadienį 15 ir 19 valandomis Vilniaus „Siemens“ arenoje. Visi norintys savo akimis pamatyti pirmąjį etapą, jam dar nepasiekus televizijos eterio, kviečiami registruotis el. paštu publika@elitaz.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)