Pastaruoju metu politiko vizitai į Palangą padažnėjo. Anot Birutės, jos dukros tėtis mažylę aplanko reguliariai, su ja šiltai bendrauja. Tai įrodo ir naujausia palangiškės nuotrauka iš restorano.

Socialiniame tinkle B. Navickaitė pasidalino šilta akimirka, kurioje ji užfiksavo Petrą, laikantį šalia savo dukrą. Tokia akimirka akimirksniu susilaukė internautų reakcijų – beveik visi šį kadrą pamatę džiaugėsi atrasta poros ramybe.

„Jis bendrauja su mergaite, lanko ją. Prieš kurį laiką dukra jo dar nelabai prisileido, ji dar labai maža, tačiau Petras parodė daugiau pastangų, dažniau apsilankė ir ji labai gražiai jį priėmė“, – DELFI pasakojo Birutė.

„Ji jau daug ką supranta. Gal ir suvokia, kad tai artimas žmogus?“ – pasvarstė ji.

Palangoje gyvenanti Birutė verčiasi rūkytos žuvies prekyba, prasidėjęs šiltasis sezonas jai yra tikras darbymetis, todėl papildoma pagalba, besirūpinant dukrele ją labai džiugina.

Petras Gražulis su dukra

„Man labai smagu, kad jiedu taip gražiai sutaria. Aš labai džiaugiuosi. Jis visada yra laukiamas, priimamas. Pasako, kad nori atvažiuoti aplankyti – iškart ir priimu“, – tikino ji.

Pasiteiravus, galbūt jos ir Petro santykiai pastaruoju metu tapo šiltesni, Birutė sako, kad jiedu bendravimą palaiko tik dėl vaikelio.

„Turime tik vieną bendrą tema – viskas, kas liečia dukrytę. O daugiau viskas atskirai“, – pasakojo moteris.

DELFI primena, kad politiko ir palangiškės dukrelė neseniai atšventė savo vienerių metų gimtadienį. Mažylė jau vaikšto ir mamą džiugina vis turtingesniu žodynu.

„Dukra jau vaikšto, šiek tiek kalba, gali pasakyti „mama“. Ji labai linksma, rami ir gera mergaitė. Net sunku apibūdinti, koks ji yra geras vaikas“, – anksčiau su DELFI bendraudama džiaugėsi ji.

Paklausta, ar šie vieneri metai jai prabėgo greitai, Birutė kiek susimąsto, tačiau galiausiai taria, kad laiko tėkmę jai geriausiai padeda pamatyti auganti dukra.

„Buvo momentų, kai laikas, atrodo, stovėjo vietoje, tačiau bendrai pažvelgus, supranti, kad laikas prabėgo išties labai greitai. Pasižiūri į mergaitę ir sunku suvokti, kad pernai ji buvo visai mažytė, ką tik gimus, o dabar ji jau savarankiškai stojasi ant kojyčių – tikra panelė išaugo per metus laiko“, – neatsidžiaugė P. Gražulio dukros mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)