Oficialiai paskelbta, kad 24-erių atraminis saugas nuo kito sezono atstovaus „Atletico“ komandai, su kuria, praėjęs medicininį patikrinimą, pasirašys net 5 metų trukmės sutartį.

Pranešama, kad „Atletico“ už M. Llorentę Karališkajam klubui sumokėjo tarp 40 ir 45 mln. eurų.

M. Llorente yra baigęs „Real“ futbolo akademiją. Praėjusį sezoną pasitikėjimą futbolininkui rodė treneris Santiago Solari, tačiau prie ekipos vairo vėl stojęs Zinedine'as Zidanas turėjo kitokią nuomonę ir saugą paliko už pagrindinės sudėties ribų.

Pagrindinėje „Real“ komandoje jis debiutavo 2015-aisiais, vienus metus nuomos pagrindais praleido Vitorijos „Alaves“ sudėtyje. Iš viso „Real“ komandoje M. Llorente yra sužaidęs 39 rungtynes, spėjo pelnyti 2 įvarčius.

Sandoriai tarp dviejų Madrido klubų yra labai reti. Paskutinį sykį „Atletico“ iš „Real“ žaidėją pirko dar 2006-aisiais, kai buvo įsigytas Jose Manuelis Jurado.

Tiesa, prieš keletą metų iš „Atletico“ žaidėją – Theo Hernandezą – įsigijo „Real“ klubas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją