Zodiako ženklas stipriai lemia žmogaus likimą, charakterį. Įvairių Zodiako ženklų vyrų įpročiai, norai ir psichologija stipriai skiriasi.

Avino ženklo vyras

Su Avino ženklo atstovais svarbu būti nenuspėjama. Santykiai neturi prarasti pradinio naujumo – juose visada turi išlikti intriga. Nepasinerkite iki ausų į buitį – būkite tai meilia katyte, tai paslaptinga moterimi, kurią norisi nuolat džiuginti. Jei nepaerzinsite Avino, nepažaisite su juo, rutina viską sugriaus. Jam pasidarys nuobodu ir tada ims dairytis kitos moters, kuri intriguos ir varys iš proto.

Jaučio ženklo vyras

Jautis laukia iš moters ištikimybės, rūpestingumo, jo įpročių priėmimo. Jam svarbu, kad namie būtų tvarka, parėjus iš darbo lauktų skani vakarienė, marškiniai būtų išskalbti ir išlyginti. Šabloniška? Galbūt, bet Jaučiui tai labai svarbu. Dar vienas svarbus dalykas – Jaučiai užsispyrę, kartais teks atlikti antrojo smuiko vaidmenį – nusileisti, netampyti jam nervų.

Dvynių ženklo vyras

Dvyniai nuo jūsų pabėgs, vos tik pasidarys nuobodu, todėl nepatartina aptarinėti su jais gandų, naminių reikalų. Jam būtų nepakeliama to klausyti. Su jais reikia būti lengva, nuotykių ieškotoja, besidominčia viskuo pasaulyje. Tokiam vyrui reikia intelektualės, turinčios savo nuomonę ir nestandartinį požiūrį į įprastus dalykus.

Vėžio ženklo vyras

Vėžys – labai prieštaringas vyras, jis kupinas emocijų ir jam reikia meilės. Jei būsite su juo emociškai artima, jautri – jis niekada jūsų nepaliks. Jausdamasis svarbus, vertinamas, Vėžys laikys jus savo mūza, o įkvėpėjų nepalieka.

Liūto ženklo vyras

Liūtas – ryškiausias Zodiako ženklas. Jį reikia aukštinti, girti, žavėtis juo. Liūtas bus labai švelnus, jei sutiks karštą gražuolę ir mylinčią moterį viename asmenyje. Šio ženklo vyrai impulsyvūs, dažnai daro klaidų, bet kad ir kaip norėtųsi papriekaištauti, nepatartina to daryti. Kritika kerta jam per savimeilę, o jam norisi būti su moterimi, kuriai jis taps riteriu.

Mergelės ženklo vyras

Tai – pedantas, kuris myli akimis. Jis labai reiklus švaros, tvarkos, išvaizdos klausimais, todėl šalia turi būti savimi besirūpinanti moteris. Jei vaikščiosite po tampus neplauta galva, nutįsusiu džemperiu, galite atstumti jį. Jis tikrai paminės kiekvieną trūkumą, pagrįsdamas savo pastabas nekonstruktyvia kritika.

Svarstyklių ženklo vyras

Šio Zodiako ženklo vyrui reikia psichologinio komforto ir dvasinės harmonijos. Tai reiškia – padėti priimti sprendimus, taip pat šeimyninių konfliktų nebuvimą. Atsiminkite, niekas taip nekenkia santykiams, kaip nuolatiniai skandalai. Nepaisant to, kad jis jaučiasi svarbiausias asmuo šeimoje, būtent jūs turite sukurti namuose atmosferą, nuo jūsų priklausys meilė, sėkmė ir klestėjimas.

Skorpiono ženklo vyras

Skorpionams meilės be sekso nebūna. Būtent per intymų artumą jis visavertiškai išreiškia savo meilę, būtent dėl to lieka su moterimi. Galima sakyti, kad reguliarus artumas Skorpionui – pamatas, ant kurio laikosi santykiai. Tai suprasdama, galėsi kurti su juo harmoningus santykius. Atsiminkite – kelias į Skorpiono širdį eina ne per skrandį.

Šaulio ženklo vyras

Šauliui santykiuose svarbus pripažinimas ir autoritetas, savo moters akyse jis turi būti etalonas. Jis ieško pakeleivės, kuri taps jo ištikima drauge, visiškai juo pasitikės ir pasikliaus. Norint pateisinti Šaulio lūkesčius, reikia jį palaikyti, nuoširdžiai džiaugtis jo sėkme, kiekviena proga girti ir kreipti dėmesį į jo stipriąsias puses.

Ožiaragio ženklo vyras

Ožiaragiai patinka nepriklausomoms, sėkmingoms, intelektualioms moterims. Šio Zodiako ženklo vyrai labai uždari, santūrūs, bet jiems būtinas palaikymas, meilės žodžiai ir mylimosios pripažinimas. Jis nesiskųs – jam tai būtų silpnumo požymis. Bet kartais reikia inicijuoti atviram pokalbiui, juk jis visam laikui prisiriš prie tos, kuri žino jo paslaptis. Kalbinti Ožiaragį reikia atsargiai, palaipsniui, subtiliai.

Vandenio ženklo vyras

Vandenis pasirengęs atiduoti širdį ištikimai ir išauklėtai moteriai, kuri gerbia jo asmeninę erdvę. Iš tokio vyro nevalia atimti nepriklausomybės. Būtent laisvės netekimas Vandenius dažnai ir stabdo nuo santuokos. Nesistenkite perdėtai juo rūpintis, kontroliuoti, nereikalaukite atsiskaityti už kiekvieną žingsnį, neklausinėkite, kaip praėjo jo diena.

Žuvų ženklo vyras

Šio tipo vyras nori būti vieno emocinio dažnio su mylimąja. Kad laikytų jus savo idealu, būtų ištikimas, kad neblėstų jo jausmai, reikia nuolat jį girti, juo žavėtis, palaikyti tinkamais žodžiais, taip paisyti jo nuomonės ir norų. Žuvų ženklo vyrų negalima kritikuoti, antraip jis nuolat užsidarys savo paslaptingame pasaulyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)