Lietuvių pamėgtame kurorte besiilsėję sužadėtiniai ne tik spėjo atitrūkti nuo darbų ar rutinos, bet ir atšventė 30-ąjį Liudo gimtadienį.

„Kartu su Liudu sporto salėje daug dirbome ištisus metus. Kadangi klientų rezultatai išties džiugina, nusprendėme leisti jiems atsikvėpti, o ir patiems norėjosi pabėgti nuo kasdienės rutinos. Labai norėjosi atitrūkti ir nuo mitybos, ir nuo sporto režimo – valgyti ir ilsėtis tiek, kiek nori, nebijant priaugti kelių kilogramų!“ – DELFI sakė asmeninė trenerė.

„Tokiam pasyviam poilsiui puikiai tinka Turkija, nes kelionė neprailgsta, čia skanus maistas, gražus paplūdimys, puikus oras, o kainos tenkina“, – pridūrė ji.

Pora apsistojo Alanijos mieste esančiame penkių žvaigždučių viešbutyje ant jūros kranto. Tiesa, sužadėtiniai net ir atostogaudami prabangiame kurorte nepamiršo sporto. Indrė ir Liudas keldavosi anksti tam, kad spėtų pasportuoti gryname ore.

„Pasportuojam ir atsigaiviname!“ – tikino Indrė.

Pora Turkijoje praleido savaitę ir į Lietuvą grįžo kupini naujų jėgų. Pasibaigus atostogoms jiedu su savo bičiuliais ir sekėjais socialiniame tinkle pasidalino linksmu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotos kelionės akimirkos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)