24-erių gynėjas iš Makedonijos prie „Žalgirio“ prisijungė žiemos perėjimų lango metu iš „Škendija“ klubo.

A lygoje jis spėjo sužaisti devynerias rungtynes per kurias prieš save išvydo dvi raudonas korteles.

Vilniaus „Žalgiris“ dėkoja M. Adili už įdėtas pastangas bei linki sėkmės tolesnėje karjeroje.

Sostinės ekipa primena, kad neseniai Vilniaus „Žalgirį“ papildė vidurio gynėjas iš Slovėnijos Klemenas Bolha.

Paaiškėjus, kad pirmajame UEFA Europos lygos atrankos etape Vilniaus „Žalgiris“ susitiks su Budapešto „Honved“, savo mintimis apie burtus pasidalino Marekas Zubas, Deividas Česnauskis ir Saulius Mikoliūnas.

„Turbūt visas mūsų ofisas norėjo, kad burtuose tektų Rygos RFS, tačiau iš neskirstytų komandų gavome turbūt stipriausią varžovą. Tai klubas su gilia istorija, net 14 kartų tapęs šalies čempionu ir neseniai žaidęs taurės finale. Tai gera komanda. Dabar turime atlikti namų darbus ir maksimaliai tam pasiruošti“, – fkzalgiris.lt kalbėjo D. Česnauskis.

Per savo karjerą daugybę rungtynių tarptautiniuose turnyruose sužaidęs S. Mikoliūnas apie varžovus kalbėjo pagarbiai, tačiau neslėpė, kad vienintelis tikslas – kitas etapas.

„Europoje lengvų etapų nebūna, kiekvieną varžovą reikia gerbti. Manau, kad mums teko neprastas oponentas. Nepaisant to, esame užtikrinti ir pasitikintys savimi, darysime viską, kad patektume į kitą etapą. Tikrai galime kovoti ir tą padarysime. Tikiu mūsų komanda“, – sakė jis.

Tuo tarpu treneris M. Zubas pasidžiaugė, kad Budapeštas – gana lengvai pasiekiamas miestas.

„Visų pirma gerai, kad kelionė nebus sunki ir varginanti, tai visada svarbus aspektas. Kalbėti apie komandos lygį kol kas man sunku. Reikia atidžiai susipažinti su varžovų sudėtimi, analizuoti vaizdo medžiagą. Vengrijos čempionatas yra pajėgus, o varžovas tituluotas, bet mūsų užduotis aiški ir tikiu, kad galime ją įgyvendinti. Burtais esu patenkintas. Tai, kad antrąsias rungtynes žaisime namuose, dažniausiai yra pliusas“, – Nione vykusią burtų traukimo ceremoniją pakomentavo jis.

Pirmosios rungtynės su Vengrijos klubu liepos 11 d. bus žaidžiamos Budapešte, o Vilniuje komandos susitiks po savaitės – liepos 18 d.

Jau šiandien paaiškės su kuo „Žalgirio“ ir „Honved“ poros nugalėtojas susitiks antrajame atrankos etape.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją