O toks vardas katinėliui prilipo ne šiaip sau. Mėnuliukas labai ypatingas tiek savo išvaizda, tiek charakteriu. Nuotykiai ir išdaigos – jam visas gyvenimas, o juk nuotykiai – jie visur – tvyro ore, laukia už kampo, būna ir koks pavojus ištinka, kaip antai šuns uodega, tada reikia greit pasišiaušti ir gal net šnypštelti, kad žinotų ta uodega savo vietą!

Dar kartais norisi visus padrausminti – ir šunį, ir katę, ir žmogų, jei šis kažko nesupranta. Baubukas norėtų būti namų šeimininkas, nes jo siela tokia – laisva, maištinga ir labai padūkusi. Kai Baubukas ramus jis mėgsta būti šalia žmogaus, gulėti, murkti, glaustytis, o kartais gulėdamas ant sofos atlošo susikrauna letenėles man ant pečių ir kartu žiūrime filmą. Taip iškeičia išdaigos ramybę, o pastarąją vėl išdaigos – juk toks smagaus mažo kačiuko gyvenimo receptas!

Šiuo metu Mėnuliukui 2,5 mėn., po truputį pradedame dairytis namų, gal Jūsų namuose trūksta gyvybės, nuotykių, o gal Jūs irgi turite pašėlusią maištininko sielą ir ieškote draugo, kuris jus suprastų, o jūs suprastumėt jį?

Daugiau informacijos telefonu 868496937, Vilnius.