LaMelo žais Ilavoros „Hawks“ komandoje, kuri praėjusiame šalies pirmenybių sezone liko priešpaskutinė septinta.

17-metis gynėjas prieš tai žaidė savo tėtušio įkurtoje jaunimo JBA lygoje, atstovavo „Huskies“ pusiau profesionalioje JAV lygoje, galiausiai grįžo į vidurinių mokyklų pirmenybes.

2018 metais LaMelo paragavo profesionalo duonos Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), kuomet pusę sezono žaidė Prienų „Vytauto“ klube. Dėl to jis nebegali rungtyniauti Šiaurės Amerikos studentų lygoje (NCAA), net jei to pageidautų.

Nors Lietuvoje jauniausias iš Ballų nepritapo, LaVaro užmojai išliko platūs: savo jaunėliui jis piešia pirmąjį šaukimą 2020 metų NBA naujokų biržoje.

„Mano agentai atliko daugybę darbo ieškodami geriausio varianto. Mano tikslas yra būti pašauktu pirmam kitais metais, ir jaučiu, kad Australija padės jį pasiekti. O Lietuvoje įgyta patirtis leis greičiau prisitaikyti naujoje vietoje“, – neatsilieka ir pats LaMelo.

Tiesa, realybė pastaruoju metu sklaido Ballų iliuzijas. LiAngelo taip ir neišgirdo savo pavardės naujokų biržoje, Los Andželo „Lakers“ išmainė Lonzo į Naujojo Orleano „Pelicans“, o LaVaro sukurtas „Big Baller Brand“ prekės ženklas patiria nevaldomą nuosmukį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)