Daug metų pragyvenę kartu, susilaukę trijų vaikų (Sergio, Marco ir Alejandro), įsimylėjeliai galiausiai susituokė, informuoja marca.com.

Tarp svečių buvo ir Davidas Beckhamas, Luka Modričius, Pablo Motosas, Sergio Busquetsas ir Cristobalis Soria. Katedros prieigose teko imtis saugumo priemonių, mat stebėti šio neeilinio įvykio susirinko tūkstančiai gerbėjų.

Tuoktuvių ceremonija prasidėjo 18.30 val. (vietos laiku). Į katedrą pirmiausia atvyko jaunasis su motina, po kelių minučių pasirodė ir nuotaka, ją prie altoriaus palydėjo tėvas.

19.25 val. sutuoktiniai išėjo iš katedros susikibę už rankų. Itin daug pagyrų sulaukė porabangi, karoliukais nusagstyta nuotakos suknelė.

Itin prabangi vestuvių šventė vėliau vyko Ramosų ūkyje „La Alegria SR4“. Įdomi detalė - prieš patenkant į šventę iš visų svečių buvo paimti mobilieji telefonai. Jaunavedžiai taip bandė užtikrinti, kad slapčiausios ir intymiausios šventės akimirkos nepateks į viešumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)